04202024sob

Známa influencerka Zuzana Plačková sa zastala jej kamarátky Jeanette Pivovarči

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 6. júna 2020 - Známa influencerka Zuzana Plačková sa zastala jej kamarátky Jeanette Pivovarči, ktorú v jej predajni na Námestí hrdinov v Leviciach neznámy muž oblial acetónovou farbou, pričom jej zasiahol tvár a ruky a kričal, aby oslepla. Tento ohavný čin sa stal 2. júna okolo 13:00 hod.

Známa influencerka Zuzana Plačková sa zastala jej kamarátky Jeanette Pivovarči

Ako informuje portál Joj.sk, majiteľku predajne skutok vystrašil tak, že v daný deň vo večerných hodinách skončila v nemocnici na infúziách. "Toto k***a kde sme, aby ťa napadli vo vlastnom obchode a vyhrážali sa ti, že oslepneš a vyleje na teba k***t acetónovú farbu! Dúfam, že sa príde na to, odkiaľ fúka vietor a dopátra sa spravodlivosť!," napísala podľa Joj.sk na svojom profile na sociálnej sieti Zuzana Plačková.

Hĺbkové tepovanie sedačiek, kobercov, matracov, áut, postelí
Fasardiofficial.sk - šaty na každú príležitosť pre dámy a slečny

Ako ďalej portál Joj.sk informuje, počas ohavného skutku v predajni neznámy muž ako prvé zbadal blondínkinu mamu Máriu, ktorej sa opýtal, kde je majiteľka. O pár sekúnd Jeanette prišla a zažila čosi, čo by jej nenapadlo ani v tom najhoršom sne. "Vyšla som von, že čo potrebuje. On na mňa začal vykrikovať. Začal nadávať strašne škaredo a povedal, že budem slepá. Že on sem za to prišiel, že budem slepá," začala svoje rozprávanie podľa Joj.sk majiteľka predajne.

Podľa ďalších informácii portálu muž, ktorý sa maskoval kapucňou a okuliarmi, jej vzápätí oblial tvár acetónovou farbou na betón. Pred najhorším Jeanette ochránil pohotový reflex, ktorým si zakryla oči. "Mama začala kričať a chcela ma brániť. Ja som sa bála, že jej ublíži. Ja som nevedela, že ma ide obliať. Ja som ani nechápala, prečo mi hovorí, že mám byť slepá," povedala podľa portálu vystrašená žena.

Kto bol útočník, prečo to urobil a aký mal motív, Jeanette podľa Joj.sk netuší. "Nemá žiadne dlhy, ani nepriateľov. Podľa známych je to dobrácka a obetavá žena, ktorá mnohým ľuďom nezištne pomohla. Hororový incident ako aj jeho okolnosti už vyšetruje vyšetrovateľ Policajného zboru ako trestný čin nebezpečného vyhrážania a ublíženia na zdraví," uzavrel portál.

Pozrite si videoreportáž TV JOJ tu:

zdroj, foto, video: Joj.sk

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Podporte projekt celoregionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT

Prečítajte si:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre