04202024sob

Pobočky Slovenskej pošty budú v mestách nad 10.000 obyvateľov otvorené do 16:00 hod.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 23. marca 2020 - S cieľom chrániť zdravie zamestnancov v prevádzke ako aj obyvateľov miest a obcí, Slovenská pošta od utorka 24. marca 2020 do 5. apríla 2020 upraví otváracie hodiny pobočiek na celom území Slovenska. Informovala o tom špecialistka pre styk s verejnosťou Slovenskej pošty Eva Rovenská.

Pobočky Slovenskej pošty budú v mestách nad 10.000 obyvateľov otvorené do 16:00 hod.

Počas pracovných dní mať budú pobočky Slovenskej pošty individuálne stanovené otváracie hodiny aj s ohľadom na momentálny stav zamestnancov ovplyvnený všeobecnou situáciou tak, aby bolo koncentráciou obyvateľov v čo najväčšej miere zabránené šíreniu COVID-19. "V mestách nad 10.000 obyvateľov budú pošty otvorené do 16:00 hod, minimálne jedna pošta bude otvorená jeden deň v týždni do 17:00 hod. V sobotu a v nedeľu budú všetky pošty zatvorené," povedala Rovenská.

Aktuálne otváracie hodiny pobočiek a prípadné zmeny pošta odporúča zákazníkom sledovať na internetovej stránke Slovenskej pošty, v Mobilnej aplikácii Slovenskej pošty, na Facebooku či na informačných plagátoch priamo pri vchode do pobočiek. "Slovenská pošta spolupracuje pri informovaní obyvateľov, spolupracuje aj s mestskými a miestnymi úradmi. V súčasnosti je z individuálnych prevádzkových dôvodov zatvorených 40 pôšt," dodala špecialistka pre styk s verejnosťou Slovenskej pošty.

zdroj: Slovenská pošta, foto: Leviceonline.sk

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

POZRITE SI TIEŽ:

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre