04192024pia

Taxi služby v okrese Levice ponúkajú službu nákupu a dovozu potravín, drogérie či liekov domov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

OKRES LEVICE 19. marca 2020 - Taxi služby v okrese Levice ponúkajú službu nákupu a dovozu potravín, drogérie či liekov domov. Oslovili sme preto viacero taxi služieb v okrese Levice.

Taxi služby v okrese Levice ponúkajú službu nákupu a dovozu potravín, drogérie či liekov domov

V Leviciach takúto službu ponúka RB Golden Taxi, Taxi Levice a Eco Taxi Levice. V Želiezovciach ponúka City Taxi Želiezovce službu na prepravu nákupov a tovaru. "V rámci Želiezoviec ak si jedlo objednáte a reštaurácia neposkytuje donášku, je možnosť doviesť jedlo," informuje City Taxi Želiezovce.

Taxi Levice na svojej Facebook stránke uvádza nasledovné:

"Milí naši zákazníci, v súvislosti so vzniknutou situáciou sme sa rozhodli, že medzi naše služby zavedieme aj službu s názvom “POTRAVINY DOMOV”.
Pre najviac ohrozené skupiny akými sú napr. dôchodcovia, slobodní rodičia malých detí, chorí a pod., ktorým mnohokrát nemá kto pomôcť a sú odkázaní len sami na seba a tým podstupujú zvýšené riziko nákazy, SME TU MY - TÍM TAXI LEVICE a rozhodli sme sa Vám pomôcť
Objednávky na nákup potravín/drogérie/liekov/... nám môžete písať priamo tu do správ na FB; alebo formou SMS. Cena za službu POTRAVINY DOMOV je 5€ + cesta.
Budeme radi, keď Vám budeme môcť pomôcť. SPOLU TO ZVLÁDNEME"

Využijete tieto služby taxi služieb?

foto: pixabay.com

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre