04242024str

Materské centrum Medulienka oslávilo 15. výročie + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
LEVICE 3. marca 2016 - Prvý marec 2016 bol pre levické Materské centrum Medulienka dňom výnimočným. V tento deň totiž oslávilo už svoje 15. výročie od jeho založenia. V priestoroch materského centra na ulici Hollého 9 v Leviciach, do ktorého chodí týždenne približne 70 mamičiek s detičkami, sa zišli mamičky, ktoré pravidelne navštevujú toto materské centrum, za mesto Levice prišiel materskému centru pogratulovať zástupca primátora mesta Levice RNDr. Ján Krtík, aktuálne štatutárne zástupkyne centra Martina Zigová a Martina Šlapáková a ďalší podporovatelia centra.
Materské centrum Medulienka oslávilo 15. výročie + fotografie

Oslava sa začala krátkym kultúrnym vystúpením hrou na syntetizátore a spevom detičiek, ktoré Materské centrum Medulienka navštevovali. Nasledoval príhovor Martiny Zigovej, pospomínalo sa na začiatky a vývoj materského centra a RNDr. Ján Krtík odovzdal prekrásnu kyticu a ďakovný list mesta Levice. Na oplátku Martina Zigová zástupcovi primátora mesta Levice odovzdala za materské centrum orámovaný obraz, ktorý zrealizovali detičky z centra. Nakoniec nechýbal slávnostný prípitok a priania ďalších veľa veľa rokov fungovania Materského centra Medulienka.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.

Materské centrum Medulienka oslávilo 15. výročie + fotografie

"Materské centrum Medulienka vzniklo 5.2.2001, začali sme ako podporná skupina dojčenia. Menšia skupinka sme sa stretávali v rôznych priestoroch, neskôr sme sa rozrastali a zistili sme, že potrebujeme byť riadnym občianskym združením. Založilo sa Materské centrum Medulienka ako občianske združenie," pospomínala štatutárna zástupkyňa MC Medulienka Martina Zigová a pokračuje. "V týchto priestoroch bývalej materskej škôlky na Hollého 9 sme od roku 2002, pričom postupne túto budovu zveľaďujeme. MC Medulienka je svojpomocné vzdelávacie, oddychové a relaxačné centrum, ktoré funguje na báze dobrovoľnosti. Chodia sem mamičky, ktoré sú na materskej dovolenke a trávia tu svoj čas. Z nich sa následne vykryštalizujú aktívnejšie mamičky, ktoré sa chcú sebarealizovať v rámci ich materskej dovolenky. Následne toto materské centrum vedú, je to taký prirodzený kolobeh."

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Materské centrum Medulienka oslávilo 15. výročie + fotografie

Zaujímalo nás, aké sú pre mamičky podmienky, aby do tohto materského centra mohli prísť. "Stačí prísť v rámci otváracích hodín so zdravým dieťatkom, ale sme otvorení aj rodičom s hendikepovanými deťmi. Zdravým dieťatkom sme mysleli, aby nebolo nachladnuté, alebo choré. Mamičky sa tu so svojimi detičkami hrajú a venujú sa im. Pri každom vstupe tu funguje systém dobrovoľného príspevku, ten je následne použitý na aktivity, pomôcky materského centra a na energie, čiže na samotný chod centra," ozrejmila Martina Šlapáková, druhá štatutárna zástupkyňa MC Medulienka.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Materské centrum Medulienka oslávilo 15. výročie + fotografie

A aké sú najbližšie plány MC Medulienka? "Snažíme sa zapájať do rôznych projektov mesta Levice ale aj do celoštátnych projektov, aby sme mohli získať peniaze na ďalšie zveľaďovanie materského centra. V najbližšom období máme v pláne prerobiť preliezky. Pomocou mesta Levice sa nám podarilo prerobiť strechu, máme novú fasádu. Boli aj plány rozšíriť materské centrum smerom na poschodie, urobiť podkrovie, no na to by sme potrebovali nemalé náklady. Našim cieľom je fungovať ďalej, poskytovať tento priestor pre mamičky so svojimi detičkami. Čo sa týka našich aktivít do budúcnosti, vždy sa snažíme realizovať nové aktivity...
Chceli by sme poďakovať mamičkám, že nás navštevujú a podporujú."

Z oslavy 15. výročia Materského centra Medulienka zo dňa 1.3.2016 sme pripravili aj fotoreportáž, pričom všetky fotky si môžete pozrieť na Facebook stránke Leviceonline.sk TU.
Materské centrum Medulienka oslávilo 15. výročie + fotografie
Materské centrum Medulienka oslávilo 15. výročie + fotografie
POZRITE SI TIEŽ:

- Intersport Levice zefektívňuje a sprehľadňuje podporu levických športových klubov

- Deti z Levíc vyštartovali do letných prázdnin na kolesách + fotografie

- Míľa pre mamu - dokonalý deň pre detičky s maminkami

- Proti Dňu detí bolo počasie + fotografie

- Účastníkov Míle pre mamu neodradil ani mierny dážď

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre