04202024sob

Mestské podujatia

Prvý Nový dialóg v Leviciach splnil svoj účel - videoreportáž

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 8. februára 2015 - Z iniciatívy dvojice pánov Štefana Juráka a Ľuboša Barana sa vo štvrtok 5.2.2015 konal v obradnej sieni MsÚ Levice prvý NOVÝ DIALÓG - nová metóda vo verejných diskusiách v samosprávnej demokracii - prvé stretnutie občanov s poslancami prvého volebného obvodu MsZ Leviciach.

Prvý Nový dialóg v Leviciach splnil svoj účel, 5.2.2015

Na diskusiu sa zišlo približne 25 diskutujúcich z radov občanov, poslancov MsZ v Leviciach, ale na stretnutie prišiel aj primátor mesta Levice Ing. Štefan Mišák a zástupca primátora mesta Levice RNDr. Ján Krtík. Najmä primátor mesta Levice odpovedal na zvedavé otázky prítomných diskutujúcich, ale do diskusie sa zapojili aj samotní poslanci, organizátori a občania a tak toto stretnutie dozaista splnilo svoj účel. Z poslancom boli prítomní: Bc. Miloš Zaujec, PaedDr. Igor Éder, MUDr. Gabriel Földi, PaedDr. Štefan Kalocsay, Ing. Roman Karaffa, PhD., RNDr. Ján Krtík, Mgr. Ervín Szalma, Csaba Tolnai, JUDr. Rastislav Kasan a PhDr. Roman Salinka.

Presspoint Levice

Prvý Nový dialóg v Leviciach splnil svoj účel, 5.2.2015

Občanov zaujímali najmä témy ohľadom DK Družba a statickej dopravy v meste Levice, parkovanie pri Poliklinike, v rámci ktorých sa vyvinuli vášnivé debaty. Diskutovalo sa aj o informovanosti občanov mesta Mestským úradom v Leviciach, využitie bývalého kina Slovan do budúcnosti, Mestská polícia a ďalšie.

Prvý Nový dialóg v Leviciach splnil svoj účel, 5.2.2015

Ambíciou organizátorov je najbližšie zorganizovať Nový dialóg s poslancami 2. volebného obvodu so začiatkom od 17:00, resp. o 18:00 hod. Konkrétny termín však zatiaľ nie je stanovený, budeme Vás o ňom informovať.

Z prvého NOVÉHO DIALÓGU zo dňa 5.2.2015 sme pripravili videoreportáž s rozhovormi, ktorý si môžete pozrieť priamo tu:

zdroj, fotografie a video: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre