04242024str

PR články, komerčné, Levice

Eventy a podnikanie vo vonkajších priestoroch nemusí byť prekážkou

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Uvažujete o tom, že by ste chceli podnikať v niečom, kde sa musíte spoliehať na premenlivosť počasia? To môže s podnikateľským zámerom zamávať a z časti ho aj ohroziť. My však máme riešenie, ktoré oceníte.

Eventy a podnikanie vo vonkajších priestoroch nemusí byť prekážkou

Eventy v prírode nie sú žiadnym problémom

Chceli by ste sa zamerať na organizovanie rôznych podujatí, ktoré by mali špecifickú atmosféru exteriéru? Stačí vám zainvestovať do záhradných párty stanov a nebudete obmedzovaní žiadnym ročným obdobím. Tieto univerzálne konštrukcie sú ideálne na akýkoľvek typ oslavy, od svadby cez narodeniny až po firemné podujatia. Párty stany so svojimi priestrannými interiérmi a elegantným dizajnom vytvárajú čarovné miesto, ktoré vašich hostí zanechá v úžase. Výzdobou a celkovou organizáciou vnútri stanu môžete vytvoriť event, vďaka ktorému budú vaši klienti nadmieru spokojní.

Jednou z najlepších vlastností párty stanov je ich všestrannosť. Možno ich postaviť prakticky na akomkoľvek mieste a vďaka rôznym dostupným veľkostiam môžete zahrnúť akýkoľvek počet hostí, od komorných stretnutí až po veľké párty.

Výroba či predaj

Okrem organizovania podujatí sa samozrejme môžete zamerať aj na výrobnú činnosť, pri ktorej budete potrebovať uskladňovať materiál, prípadne už hotové výrobky, čo poputujú smerom ku konečnému zákazníkovi. Nemusíte si prenajímať haly, keď vám budú stačiť skladové stany, ktoré môžete kedykoľvek presunúť podľa miesta potreby.

Skladové stany sú ohňovzdorné a majú zosilnenú konštrukciu ako strechy, tak aj podlahy. Vaše uskladnené veci, ktoré budú mať pre vaše podnikanie určite svoju hodnotu, tak budú chránené. Zaujímavou funkciou niektorých modelov je aj praktický systém Easy Up and Down, pri ktorom si dokúpite polmetrové alebo metrové predlžovacie modely a tie do konštrukcie jednoducho vložíte. Tým môžete zväčšiť výšku stanu podľa vlastnej potreby.

Zdroj obrázku: FooTToo / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre