04202024sob

PR články, komerčné, Levice

Ako si vybrať vysokokvalitné krmivo pre psov?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Kvalitná strava je základom pre kondíciu, zdravý fyzický a psychický vývin psa. Stravou je potrebné obsiahnuť všetky nevyhnutné vitamíny a minerály, aby náš miláčik prospieval už od prvých dní po narodení. Zatiaľ čo jedni nedajú dopustiť na každodennú prípravu, iní si vyberajú hotovú stravu vo forme granúl. Čo odporúčame my?

Ako si vybrať vysokokvalitné krmivo pre psov?

Každodenná starostlivosť – krok po kroku!

Systematické a pravidelné stravovanie je prvým krokom k úspechu. Zo začiatku servírujeme krmivo pre psy v menších dávkach a v rovnakom čase. Na kvalitnú stravu myslíme už pri šteniatkach. Ich tráviaci systém sa stále vyvíja a my vôbec netušíme, ako na novú zložku alebo pamlsok zareagujú. Výhodou novej receptúry krmív pre psov je tolerancia voči citlivému tráveniu alebo alergii.

Taktiež veľký výkričník dávame za jedlom medzi hlavnými chodmi. Netreba podľahnúť psím očiam a nechať ich prejedať sa. Zo stravy psa by ste mali úplne vylúčiť sladkosti, sladené nápoje či potraviny po záruke. Na psí tráviaci trakt pôsobia škodlivo. Škodlivou môže byť aj prílišná starostlivosť a časté zmeny v stravovaní.

Čo zaručujú granule pre psov?

Granule pre psov jednak šetria čas s prípravou pokrmu, no zároveň pokrývajú denný energetický príjem. Výhody granúl netreba hľadať prioritne v rýchlej príprave, ale vo vyváženosti a dlhšej trvácnosti. V nových receptúrach kvalitných granúl nesmie chýbať dobrá stráviteľnosť oproti mäsu. Sledujte vášho psa, ako reaguje na rôzne jedlá a podľa toho prispôsobujte jeho stravu.

Sortiment granúl sa rozširuje natoľko, že ponúka najrôznejšie kombinácie mäsových zložiek. Môže ísť o balenie granúl pre psov v akcii. Kvalitné granule obsahujú základné protizápalové, antibakteriálne a antivírusové prvky. Dominantne ochraňujú tráviaci trakt a prenášajú výživné látky z krvi do buniek a kostí. Senzitívne časti vytvárajú ochranný film a zabraňujú reakciám organizmu, ako tomu býva pri nekvalitnej a nefunkčnej strave.

Zdroj obrázku: Reshetnikov_art / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre