04192024pia

PR články, komerčné, Levice

Príprava na sviatky: Ako obdarovať seba a svoju peňaženku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Sviatky sa nezadržateľne blížia. Vianočnú atmosféru môžeme pomaly vidieť v obchodoch, aj v uliciach. Nastávajúce sviatky skrátka cítiť vo vzduchu – stretnutia s blízkymi, vianočnú pohodu, teplo domova – ale aj stres, predvianočný zhon a obavy. Predovšetkým v období vysokej inflácie a zdražovania sú toto žiaľ niekedy emócie, ktoré prevládajú nad tými príjemnými.

Situácia však nie je nikdy taká zlá, aby sa oplatilo prepadať panike. Na sviatky sa obmedzovať nemusíte, aj keď máte tento rok o niečo hlbšie do vrecka ako vlani. Stačí, ak sa budete držať niekoľkých jednoduchých zásad, ktoré sa časom môžu stať prirodzenou súčasťou vášho života.

Plánujte, plánujte, plánujte — hlavne s chladnou hlavou

Táto rada nie je žiadna novinka, ale to hlavne z dôvodu, že naozaj funguje. Vytvoriť si plán – nákupný zoznam, alebo zoznam darčekov, ktorými tento rok obdarujete svojich milovaných – vám ušetrí desiatky a niekedy aj stovky eur. Zoznamy, ktoré si vytvoríte sa snažte dodržať na 100 % a nekupovať nič navyše. Či už je to oblečenie, alebo úsporná elektronika, všetko sa dá kúpiť výhodne, ak viete, ako na to.

Príprava na sviatky: Ako obdarovať seba a svoju peňaženku

zdroj: www.unsplash.com

Nákupným zoznamom proti stresu a panike

Rovnako dôležité ako to, ČO chcete kúpiť je to, KDE to kúpite. V tomto sú výbornými pomocníkmi internetové portály, na ktorých nájdete akčné letáky obľúbených slovenských reťazcov pod jednou strechou. Takýmto portálom je napríklad portál Kaufino.sk. Vďaka prehľadne zoradeným letákom Kaufino vám neunikne žiadna výhodná akcia. Na webe Kaufino si navyše môžete vyberať aj podľa zoznamu tovarov, ktoré práve potrebujete nakúpiť. Zaujíma vás, ktorý supermarket ponúka najlacnejšie maslo? Dozviete sa to do pár sekúnd.

Používatelia webu Kaufino si takto vedia vytvoriť svoj nákupný zoznam v pohodlí domova ešte predtým, než vyrazia na nákup. Nakupovanie predražených položiek v strese a zhone teda nehrozí. Akčné letáky máte navyše neustále po ruke vo svojom smartfóne.

Úspornou elektronikou proti zdražovaniu energií

Voda, elektrina, alebo plyn – toto sú všetko položky, ktorých cena tento rok prudko rastie. Zároveň sú to položky, bez ktorých sa žiadna moderná domácnosť nezaobíde, preto je jedinou cestou šetrenie týmito energiami. Šetrenie ale nemusí vždy znamenať, že budeme niečo robiť menej – menej sa umývať, menej prať, menej svietiť. Jednoduchým riešením je nákup šetrných a moderných spotrebičov, ktoré využívajú výrazne menej energií, než ich predchodcovia. Šetrná elektronika je zároveň užitočným vianočným darom pre vašu domácnosť.
Mnoho týchto výrobkov ponúka napríklad obľúbený obchod s elektronikou Datart. Akčný Datart leták nájdete napríklad aj na webe Kaufino.sk.

Cashbackom proti rozhadzovaniu peňazí

Existuje ale možnosť, ako ušetriť ešte viac a efektívnejšie. V posledných rokoch zažívajú svoj boom takzvaný cashback – čo by sa dalo voľne preložiť ako “peniaze späť”. A získate naspäť časť peňazí – to je presne to, čo definuje cashbackové portály, ako je napríklad portál Tipli.

Vďaka cashbacku , ktoré miniete za svoj nákup. Cashback jednoducho znamená, že získate peňažnú odmenu za vaše nákupy na Tipli.sk.
Na portáli Tipli môžete nakupovať online aj v predajni Datart.sk, kde nájdete aj Datart zľavový kód. Takto sa dajú úsporné elektrospotrebiče zakúpiť takmer o polovicu lacnejšie a cashback Tipli vám vráti percentá z vášho nákupu naspäť.
Jedným z najočakávanejších reťazcov, ktoré sa chystajú vstúpiť na slovenský trh je jednoznačne Primark.

Primark je maloobchodný reťazec s módou a bytovými doplnkami, ktorý si získal popularitu najmä vďaka módnemu oblečeniu za veľmi nízke ceny dostupné naozaj pre každého. Okrem jedinečnej módy tu nájdete dekorácie do domácnosti, príslušenstvo na mobilné telefóny, či dokonca hračky pre vaše ratolesti. Primark e-shop zatiaľ nemá, ale na Slovensku sa momentálne pripravuje prvá predajňa Primark Bratislava. Cez cashback Tipli teda onedlho získate nie len Primark zľavový kód, ale aj možnosť vrátenia peňazí z vášho nákupu v predajni Primark Bratislava.

Možností, ako pred sviatkami ušetriť je mnoho – či už sledujete akčné letáky, používate cashback, alebo postupne prechádzate na úsporné elektrospotrebiče.
Všetko toto je ale druhoradé. Najdôležitejšie je si sviatky poriadne užiť do sýtosti so svojimi milovanými.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre