04252024štv

PR články, komerčné, Levice

Kapsulový šatník na leto – čo by mal obsahovať?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Vytvorenie kapsulového šatníka je skvelý spôsob, ako sa vyhnúť nerozhodnosti v obliekaní, vďaka čomu bude obliekanie na akúkoľvek udalosť jednoduché, efektívne a oveľa zábavnejšie. Už nikdy nebudete mať pocit, že si nemáte čo obliecť.

Kapsulový šatník na leto – čo by mal obsahovať?

Kapsulový šatník na leto – čo by mal obsahovať?

Vytvorenie kapsulového šatníka je skvelý spôsob, ako sa vyhnúť nerozhodnosti v obliekaní, vďaka čomu bude obliekanie na akúkoľvek udalosť jednoduché, efektívne a oveľa zábavnejšie. Už nikdy nebudete mať pocit, že si nemáte čo obliecť. A ak vám niečo náhodou v potrebnom šatníku bude chýbať, CCC blog ponúka širokú ponuku pre doplnenie.

Pri vytváraní kapsulového šatníka ide predovšetkým o nájdenie kúskov, ktoré máte radi a ktoré môžete nosiť spolu mnohými spôsobmi. Poskytne vám množstvo oblečenia, ktoré budete mať k dispozícii s minimálnym úsilím z vašej strany. Zamyslite sa nad tým, žeby ste si obliekli priestrannú midi sukňu s ľahkým úpletom alebo spojili svoje obľúbené letné midi šaty s klasickými plochými nohavicami. Čokoľvek si oblečiete, je dôležité, aby to vyhovovalo vám a vášmu životnému štýlu. Koniec koncov, všetci vieme, že trendy oblečenie, v ktorom sa cítime pohodlne, má silu výrazne zvýšiť našu náladu.

Ako vznikol pojem kapsulový šatník? 

Termín kapsulový šatník bol vytvorený v Londýne v 70. rokoch 20. storočia šatníkovou poradkyňou a autorkou Susie Furst – no podľa Business of Fashion sa k masám dostal po tom, čo Donna Karan spopularizovala myšlienku zhustenia šatníka.

Kapsulová skriňa je v podstate vybraným výberom kúskov, ktoré sa v podstate všetky navzájom dopĺňajú a dajú sa z nich vytvoriť samostatné outfity. Je to prax upraviť svoj šatník iba na najobľúbenejšie kúsky a nosiť ich niekoľkými rôznymi spôsobmi.

Karen Williams, odborná stylistka vysvetlila: „Ak chcete postaviť kapsulový šatník, musíte sa skutočne pozrieť na to, čo vo svojom živote robíte, a zamerať sa na kolekciu pre vaše hlavné aktivity – inak budete mať vo svojom šatníku kúsky, ktoré sa nikdy neopotrebujú." Trávite teda napríklad 80 % svojho času v kancelárii a zvyšných 20 % relaxujete doma? Ak áno, buďte k sebe úprimní a zahoďte väčšinu toho luxusného párty oblečenia, ktoré sa dá nosiť len raz – jednoducho ich nepotrebujete.

Aby sme vám pomohli obliecť sa bez ohľadu na váš životný štýl, zostavili sme všetky kúsky, ktoré potrebujete na vytvorenie elegantného, ​​praktického, všestranného a predovšetkým pohodlného kapsulového šatníka na rok 2022, ktorý nájdete v kamenných obchodoch CCC, rovnako ako online.

Kapsulový šatník na leto – čo by mal obsahovať?

Zoznam vášho kapsulového šatníka pre rok 2022 

Pre jednoduchosť a stručnosť si vypíšeme tieto kapsulové kúsky jednotlivo v bodoch, aby ste o nich získali prehľad. Lepšie sa na nich môžete pozrieť na online stránkach CCC blogu, či v kamenných obchodoch vo vašom meste.

Základné prvky pre rok 2022 sú:

  • Midi sukňa
  • Overzised blazer
  • Biele tričko (univerzálne, jednoduché, ľahko dopasovateľné!)
  • Ľahká bunda (rifľová, kožená či semišová)
  • Ľahké nohavice (ideálnym letným spoločníkom je ľan)
  • Jemná blúza
  • Elegantné šľapky (elegantnosť a letná praktickosť sa dá skĺbiť)
  • Klasické rifle (nesmrteľná klasika)
  • Štýlové tenisky
  • „dá sa dopasovať ku každému outfitu“ kabelka
  • Midi šaty
  • Ľahký pletený svetrík

Týchto pár základných prvkov by malo vytvoriť základ vášho kapsulového šatníku, ktorý môžete každý deň obmieňať podľa nálady, potreby, či počasia, no jeho príprava vám nezaberie viac než 5 minút! Doplňte o vaše obľúbené letné kúsky a máte o pohodlné leto postarané. 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre