04242024str

PR články, komerčné, Levice

Valentín, deň zamilovaných je tu! Máte už pre svoju polovičku darček?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Valentín, deň zamilovaných 14. februára je najznámejším dňom vo februári. Mnoho ľudí v tento deň obdaruje svojho partnera milým darčekom, kvetmi či romantickou večerou. Máte pre svoju polovičku na tento sviatok zamilovaných už kúpený nejaký darček?

Valentín, deň zamilovaných je tu! Máte už pre svoju polovičku darček?

Prinášame Vám zaujímavé valentínske darčekové tipy pre Vašu polovičku. Medzi nimi nájdete originálne fotodarčeky, šperky, parfémy, personalizované luxusné čokolády či šteklivé darčeky pre odvážnejších, ktoré určite potešia každého partnera.

Darčeky

Valentín, deň zamilovaných je tu! Máte už pre svoju polovičku darček?

Rôzne vychytávky, sedacie vaky, vtipné a zážitkové darčeky, ktorými môžete spraviť radosť svojmu partnerovi nájdete na Darčekový-raj.sk. Pri objednávkach nad 40€ je doprava zdarma, majú vlastný expedičný sklad, kde držia viac ako 90% tovaru skladom, takže zabezpečujú rýchle dodanie.

Nakupujte darčeky v najlepšej ponuke na Slovensku v internetovom obchode SkvelyDarcek.sk. V širokom sortimente nájdete darček skutočne pre každého a na každú príležitosť – originálne, vtipné, netradičné, technologické, pre deti, pre ženy, pre mužov! Snažíme sa vyhovieť skutočne každému, a preto u nás nájdete rôznorodé darčeky od hojdacích sieti cez RC Drony až po darčekové vína, či chovateľské potreby.

Hľadáte originálny darček na špeciálnu príležitosť, alebo pre osobu, ktorá je vášmu srdcu blízka? Ponuka vtipných i praktických originálnych darčekov vás určite nadchne. Od výročí, narodenín alebo svadieb, cez nápoje až po párty vecičky, či originálne doplnky do domácnosti. Na Úžasnédarčeky.sk nájdete originálne darčeky aj pre tých, ktorí majú všetko.

E-shop Heliumking.sk je party obchod, kde ľudia nájdu všetky party potreby. V súčasnosti ponúka viac ako 3000 produktov a ich ponuka stále rastie. Na jednom mieste tu zakúpite všetko potrebné pre oslavu: od jednorázového riadu, balóny a hélium až po karnevalový kostým.

Takisto MojaParty.sk ponúka dekorácie a balóniky na vaše oslavy a party. Ponúka kompletné riešenie od nákupu produktov v e-shope až po sprostredkovanie podujatí podľa Vašich predstáv a kompletnú výzdobu.

Šperky a hodinky

Valentín, deň zamilovaných je tu! Máte už pre svoju polovičku darček?

Luxusné zlaté šperky s diamantami a drahokamami, strieborné šperky, titánové a volfrámové šperky, a mnoho ďalších dychberúcich klenotov nájdete na Šperky-eshop.sk. Môžete si vybrať z kolekcie šperkov, ktoré má eshop pripravené na Valentína. Nájdete tam oceľové náušnice so symbolom srdca, luxusné strieborné prstene, strieborné náušnice so srdcovým motívom, ale aj prívesky pre zamilovaných.

Gold Credit, investičná spoločnosť v oblasti zlata a financií s 20 ročnými skúsenosťami, využila všetky svoje poznatky o práci so šperkami a založila internetové zlatníctvo www.najzlato.sk. Bohatý sortiment predstavujú prstene so Swarovskeho zirkónmi, retiazky a náramky s vysokým leskom, ale aj prívesky s jemným gravirovaním, oslnivé dámske a detské náušnice. Každý jeden šperk je originál, pričom všetky spája noblesa, nadčasový dizajn a kvalita. Aj náročnejší zákazníci ocenia 14 karátové zlato, označované aj ako 585/000, z ktorého sú šperky zhotovené. Patrí k tým najpredávanejším a vďaka svojim výhodám je v našich končinách často vyhľadávané.

TimeStore.sk je najväčší internetový obchod zameraný na náramkové hodinky. V ponuke viac ako 8000 hodiniek od viac ako 4400 jedinečných SKU. Výrazne nižšie ceny ako v obchodoch a väčšinou patrí medzi najlacnejších. Dodanie hodiniek skladom do 24 hodín. Overený obchod na Heureke – viac ako 95-96 % spokojných zákazníkov. Až 30 dní na vrátenie tovaru.

Spodná bielizeň

Valentín, deň zamilovaných je tu! Máte už pre svoju polovičku darček?

Počas Valentína môžeme zapôsobiť na partnera špeciálnym spodným prádlom. Takémuto darčeku sa poteší každý partner. V kampani Saxana.sk nájdete bohatý výber luxusnej zvodnej bielizne, ktoré spestria nielen valentínsky večer. Pri objednávke nad 40€ je v e-shope doprava zdarma a majú rýchle dodanie do 48 hodín.

Na Saxana.sk si pripravili aj predvalentínske a valentínske akcie:
- 30.1 – 3.2. -> 25% zľava na všetko červené + darček k nákupu nad 25€ (pančuhy),
- 10.2. – 15.2. -> 40% zľava vybrané značky, darček k nákupu nad 25€ zadarmo (nohavičky),
- 13.2. – 15.2. -> doprava zdarma nad 15€

Parfémy a kozmetika

Valentín, deň zamilovaných je tu! Máte už pre svoju polovičku darček?

Feromónové vône sú unikátne a kvalitné parfémy, ktorých zloženie je poskladané tak, aby zvýšili sexuálnu príťažlivosť, sebavedomie a rešpekt u mužov a žien z pohľadu opačného pohlavia. Kampaň Magnetifico.sk ponúka aj afrodiziakálne sviečky, masážne sviečky a masážne oleje, vďaka ktorým si viete spraviť valentínsky večer špeciálnym.

Svojho partnera môžete prekvapiť aj kozmetikou od značiek La Roche Posay, Eucerin, Bioderma, Vichy a mnoho ďalších, ktoré nájdete v obľúbenej kampani Benulekáreň.sk. Okrem kozmetiky kampaň ponúka aj sortiment lubrikačných gélov a prezervatívov.

Benulekáreň.sk pripravili akcie špeciálne na Valentína, ktoré budú prebiehať od 7.2. – 14.2.:
- La Roche Posay 2+1
- Eucerin 2+1
- Bioderma 2+1
- Vichy 50% zľava na druhý produkt
- Cerave darček k nákupu

Od roku 2001 sa s postupom času z malého nápadu zrodil veľký projekt, z izbového e-shopu sa stala malá-veľká mocnosť zo 6 špecializovanými internetovými obchodmi s krásou, s parfumy, šperkami, hodinkami a módou. Už viac ako 14 rokov je značka Vivantis v Čechách s týmito radosťami medzi jedničkou na trhu. A pretože majú radi svojich slovenských bratov, chceli sa s nimi podeliť.

A tak sa zrodil VIVANTIS.SK. Miesto, kde zoženiete všetko, čo máte rada a čo potrebujete, všetko, čo vám i vašim milovaným robí radosť denne aj celkom výnimočne. Od kabelky po parfum, od riasenky po náušnice.

Gastro zážitky, kvety a víkendové pobyty

Valentín, deň zamilovaných je tu! Máte už pre svoju polovičku darček?

ZľavaDňa – Cestovanie, zážitky a služby za najlepšie ceny

ZľavaDňa je už osem rokov jednotka v zľavách na Slovensku. Na ZľavaDňa nájdete každý deň viac ako 800 zliav na pobyty, cestovanie, zážitky, služby, reštaurácie, krásu a produkty. Radosť novými zážitkami si u nás urobilo už 1,5 milióna Slovákov.

Prečo nakupovať na ZľavaDňa?
- Stovky pobytov, zážitkov a služieb na jednej stránke
- Na výber z desať bezpečných platieb
- Kupón na službu / tovar rýchlo a bezpečne vo vašom e-maile
- Za každý nákup získavate body na ďalšie nákupy
- Väčšinu pobytov a veľa služieb už môžete online rezervovať – bez telefonátov a emailov
- O spokojnosť zákazníkov sa stará 80-členný tím

18+

Valentín, deň zamilovaných je tu! Máte už pre svoju polovičku darček?

Radi experimentujete? Erotické pomôcky nájdete v kampani iSexshop.sk, ktorá patrí medzi obľúbené kampane v erotickom segmente. Kampaň ponúka široký sortiment erotických hračiek, ktoré spestria nielen valentínsky večer. Doručenie je do 48 hodín od objednávky a samozrejmosťou je diskrétnosť doručenia.

Medzi obľúbencov v erotickom segmente môžeme zaradiť jednoznačne aj kampaň Ružovýslon.sk, ktorá mení pohľad na intímny život a inšpiruje na posúvanie hraníc. Ich sortiment poskytuje zaujímavé hračky z celého sveta a vyvíjajú vlastné pomôcky.

Kampaň Ružovýslon.sk si pre Vás pripravila pútavé akcie na Valentína:

Láska má mnoho polôh – do 14.2. ti k nákupu nad 45 Eur pribalia špeciálny polohovací vankúš ako darček spolu s kartičkou s QR kódom, ktorý ťa privedie na tipy, ako vankúš s partnerom využiť. V košíku zadaj kód VALENTYN22 do poľa „mám darčekový kupón“. Inšpirovať sa môžeš horúcimi tipmi na darčeky alebo valentínskymi bestsellermi.

Ku spestrenie erotických hrátok s partnerom stačí jedno (ne)vibrujúca prekvapenie. Nechaj sa strhnúť romantickou atmosférou a pri výbere darčeka stavte na hity tohtoročného Valentína.
- Odkaz na článok k darčeku k nákupu
- Odkaz na 15 tipov polôh ako darček využiť
- Odkaz na Valentínskeho sprievodcu
- Odkaz na TOP30 valentínskych hitov

69shop.sk je sexshop s veľkou ponukou – viac ako 6000 erotických pomôcok. Vačšinu pomôcok majú skladom a odosielajú v priebehu 24h. Je to diskrétny sexshop, ponúka doručenie aj cez Balíkobox, čo zaručuje maximálnu mieru diskrétnosti. Poštovné ZADARMO už pri nákupe nad 39Eur.
Pre stálych zákazníkov ponúka zľavu na každý ďalší nákup 10% – už navždy.

IntímneNákupy.sk je jediný eshop, kde je možné zakúpiť produkty značky VALAVANI a 2people určené pre sexuálne zdravie, zväčšenie penisu, zvýšenie libida, zväčšenie poprsia, zlepšenie erekcie na Slovensku. Ponúka produkty, ktoré sú jedinečné svojím zložením, receptúrou a účinnosťou. Všetky produkty značky VALAVANI sú vyrábané v ČR. Produkt Maca Fresh je vyrábaný priamo v PERU pod značkou 2people. Ide o tzv. „peruánsku viagru“ a je to najpredávanejší produkt svojho druhu v SR a ČR.

Výhody eshopu:
- Zaručená kvalita, produkty majú zdravotné certifikáty a sú schválené UVZSR
- Vrátenie tovaru do 60 dní
- Špeciálna akcia 2+1 produkt
- Expresné doručenie

Kondomshop na trhu pôsobí pod svojim brandom od roku 2009. Od roku 2011 vyhráva každý rok ocenenie zákazníkov Shop Roku v kategórii Erotika, Sexshop za najvyššiu kvalitu a zákaznícku skúsenosť s overeným nákupom.

Kondomshop sa stal najväčším a najúspešnejším distribútorom nielen luxusných, ale aj malých rodinných značiek kondómov na Slovensku a svoje pobočky rozšíril do ďalších štyroch štátov Európy, vrátane susedného Česka a Poľska.

Koncom roka 2016 začal Kondomshop rozširovať svoje predajné portfólio o erotický tovar a otvoril sekciu Sexshop. V súčasnosti sú predajné siete aj distribútormi erotických produktov tých svetovo najluxusnejších značiek známych po celom svete.

Tak čo, vybrali ste si? ;)

foto: pexels.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre