04192024pia

PR články, komerčné, Levice

4 tipy, ako sa obliecť na prvé rande

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Na prvom rande sa chce zapáčiť každý. Páni o tom možno toľko nehovoria, ale tiež im na tom záleží. Neoblečú si to, čo im ako prvé padne pod ruku. Skúšajú, kombinujú, vyberajú. Chcú sa páčiť. Máme pre vás 4 tipy, vďaka ktorým dámy na prvom rande určite očaríte. Nič nenechávajte na náhodu. Správne zvolené oblečenie vám v dobíjaní srdca vašej vyvolenej môže pomôcť.
4 tipy, ako sa obliecť na prvé rande

Oblečenie si vyberte podľa toho, kam sa na prvé rande chystáte. Inak sa oblečiete na prechádzku do lesa, inak na posedenie pri kávičke a inak do nóbl reštaurácie. Pánska móda je pestrá. Štýlovo vás oblečie na každú príležitosť. Na nič sa nehrajte. Choďte tam, kde sa cítite dobre a oblečte si to čo máte radi. Prvé rande je dosť stresujúce aj bez toho, aby ste riešili ešte aj prostredie a oblečenie, v ktorom nie ste doma. Pravda nakoniec aj tak vyjde najavo. Do lesa si pokojne oblečte teplákovú súpravu. V slušných nohaviciach a košeli v takomto prostredí budete vyzerať fakt čudne. 

Klasika, ktorá neumiera 

Biele alebo čierne tričko, rifle a mikina nikdy nič nepokazí. Nie je to prvoplánové. Táto kombinácia je moderná stále. Tričká s nápisom sú zaujímavé a každý outfit príjemne osviežia, ale keď nepoznáte ich význam, neobliekajte si ich. Dáma, s ktorou sa na rande chystáte, ho poznať môže. Nemusel by sa jej páčiť a rande skončí skôr, ako by ste chceli. To, že vy nápisu nerozumiete sa vám bude na prvom rande ťažko vysvetľovať. Vyberte si tričko, ktoré pomôže vyniknúť očiam. Ženy si takéto detaily všímajú. 

4 tipy, ako sa obliecť na prvé rande

Košele treba vedieť nosiť 

Najjednoduchšie to s obliekaním na prvé rande majú milovníci košieľ. Páni v košeli a rifliach alebo chinos nohaviciach sú jednoducho neodolateľní. Béžové alebo horčicové nohavice a biela košeľa s vyhrnutými rukávmi pôsobí uvoľnene a sviežo, ale len v tom prípade, že sa so svetlými farbami kamarátite. Tmavé nohavice sú tiež dobrou voľbou. S farbami sa vyhrajte pri výbere košele. Košele s drobným vzorom si oblečiete aj k rifliam. Kárované košele nikdy nevyjdu z módy. Niektoré pôsobia priam hypnoticky. Košele nevie nosiť každý. Keď sa v nich dobre necítite, nechajte ich len na povinné jazdy, na ktorých sa bez slušnej košele nesmiete ukázať. 

4 tipy, ako sa obliecť na prvé rande

Doplnky nepodceňujte 

Výber oblečenia ste nepodcenili a naozaj vyzeráte výborne, ale má to jeden háčik, ktorý pozornému oku dámy určite neunikne. Opasok je síce kožený a farba tiež celkom ujde, ale zub času sa na ňom už poriadne podpísal. Koža popraskaná a lesklá, vyťahané dierky prezrádzajú, že boj s váhou vám v minulosti dal poriadne zabrať. Opasok nie je len na držanie nohavíc. Je doplnkom, ktorým viete outfit dotiahnuť k dokonalosti. Dáme, ktorú na rande pozvete bude hneď jasné, čo sa vo vás skrýva. 

Foto: Budchlap.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre