04202024sob

PR články, komerčné, Levice

Batohy sa do školy stále nosia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ak ste rodič, určite poznáte prípravy pred začiatkom školského roka. Je potrebné toho nakúpiť celkom dosť. Prváci alebo aj neskoršie ročníky riešia viacero vecí úplne nanovo. Od zmeny peračníkov z detských obrázkov na modernejšie vzory cez zmenu kompletného vybavenia školskej tašky. Niekedy je dobré ísť do obchodu s dieťaťom. Ak sa totiž netrafíte do obrázkov alebo vzorov niektorých školských pomôcok, mohla by to byť pre viacerých ľudí veľká škoda. Takto si dieťa aspoň vyberie, čo chce, stačí ho len trochu brzdiť v cenách. Najlepšou voľbou je kupovanie na internete, kde zadáte cenový strop a syn či dcéra vyberajú len z toho, čo ostalo. No výber je určite stále väčší ako v kamennej predajni.

Batohy sa do školy stále nosia

Už prvák musí chodiť rovno

Áno, chrbtica je formovaná celkom dlho a veľmi záleží na tom, čo vaše dieťa na pleciach a chrbte nosí. Školské batohy sú preto veľmi dôležité a treba premýšľať nad tým, či chcete investovať do batohu alebo do liečenia zlej chrbtice, z ktorej by mohla v neskoršom veku vystreľovať nepríjemná bolesť. Spevnená a ergonomická zadná strana batohu teraz teda neznie tak zle. Batohov je ale obrovské množstvo. Skvelé sú napríklad tie, ktoré majú na bokoch špeciálne priečinky na fľašku s vodou. Dobre tam drží, dá sa vo väčšine prípadov ešte aj prichytiť dodatočne a ak sa vyleje, nezamokrí zošity vo vnútri batohu. Vzorov je tiež mnoho. Rôzne postavy z rozprávok, filmov alebo počítačových hier sú klasikou, ale niektorým stačí aj obyčajný vzor bublín alebo trojuholníkov, ktoré vytvárajú rôzne obrazce.

Bezpečnosť je dôležitá

Nielen zdravý chrbát je dôležitý, pozor si treba dávať aj pri výbere batohu s reflexnými prvkami. Ak si hovoríte, že v tme vaše dieťa do školy nechodí, nie je to potrebné. Takýto batoh predsa môže využívať aj na iné veci a pri zlom počasí a hmle sa reflexný pásik na látke batohu zíde aj o desiatej ráno.

Zdroj obrázka: Kuzina Natali / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre