04192024pia

PR články, komerčné, Levice

Kuchynský robot je obľúbený pomocník nielen na letné grilovačky

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Prichádzajúce letné obdobie akosi automaticky zvyšuje radosť do života a užívania si ho so všetkým, čo k nemu patrí. Týka sa to aj tohto leta, pričom obľúbenou letnou radovánkou sú aj grilovačky či záhradné párty. Rovnako si v lete radi dáme pohár čerstvej a chutnej šťavy. S letnými párty sa zase spája grilovanie mäsa, prípadne chutné koláče či iné pochúťky. No a spoločným menovateľom uvedených pôžitkov je kuchynský robot! Možno vás to prekvapilo, no ak sa nad tým zamyslíte, skutočne je to tak.

Kuchynský robot je obľúbený pomocník nielen na letné grilovačky

Multifunkčný pomocník v domácnosti

Najväčšou prednosťou a zároveň charakteristikou je, že kuchynský robot je multifunkčný a dá sa využiť viacerými spôsobmi. Preto sme v úvode spomínali toľko vecí, s ktorými môže byť spojený. Moderné kuchynské roboty sa dajú využiť na miesenie cesta, šľahanie, úpravu zeleniny, prípravu ovocnej šťavy, mletie mäsa či dokonca na prípravu domácich cestovín. Ak teda v lete radi a často doma vítate na záhrade hostí a čas si spríjemňujete aj grilovaním, tak by u vás kuchynský robot na leto nemal chýbať.

Rôzne typy kuchynských robotov

Čo však automaticky neznamená, že musíte mať doma kuchynský robot s najvyšším výkonom a všetkými funkciami, aký skôr patrí do veľkokapacitnej reštaurácie. Kuchynské roboty sa od seba líšia viacerými parametrami. Tým prvým je príkon, logicky platí, že čím vyšší príkon, tým viac robot zvládne a vydrží. Ďalej sa roboty líšia počtom rýchlostí, ktoré si viete pri miesení, šľahaní či mletí zvoliť, a taktiež spôsobom miešania cesta. Ďalšími funkciami, ktoré si treba všímať, sú, či robot obsahuje poistku proti prehriatiu, proti neúmyselnému spusteniu alebo či sa jeho časti dajú vyčistiť v umývačke riadu.

Rôznorodé využitie

V prípade ideálneho letného dňa môžete kuchynský robot využiť ráno na prípravu šťavy či smoothie. Následne môžete pokračovať mletím mäsa na grilovačku a úpravou zeleniny. A, samozrejme, nesmie chýbať sladká bodka, pričom aj pri príprave múčnika či koláča viete využiť funkcie kuchynských robotov.

Zdroj obrázka: Tatyana Soares / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre