04192024pia

PR články, komerčné, Levice

Travertín vám zmodernizuje interiér, ale aj exteriér

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Modernizácia interiérových, ale aj exteriérových priestorov je finančne náročná a zväčša sa plánuje mesiace dopredu. Obzvlášť teraz, kedy viaceré rodiny musia počítať s menšími príjmami v dôsledku pandémie.

Travertín vám zmodernizuje interiér, ale aj exteriér

Ak chcete ale modernizovať interiér, ale aj exteriér, upriamte pozornosť na materiál travertín. Jedná sa o prírodný kameň, ktorý nájde využite v interiéri, ale aj v exteriéri. Vďaka svojmu modernému a nadčasovému vzhľadu býva uprednostňovaný v mnohých domácnostiach.

Charakteristika travertínu

Z travertínu sa vyrába nielen interiérová dlažba, ale aj interiérový obklad, exteriérová dlažba, ale môžete si dať z neho vyrobiť aj kvalitný bazénový lem. Aby sme si však vybrali práve travertín, musíme vedieť o aký materiál sa jedná. Jedná sa o nádherný, prírodný a nadčasový kameň, ktorý ponúka v sebe originálnu kombináciu krásneho dizajnu a praktických vlastností.
Je nadčasový, preto sa nemusíte báť, že by ste ho o pár rokov museli meniť práve kvôli tomu, lebo je nemoderný.

Interiérová dlažba

Najväčší záujem je predovšetkým o interiérovú dlažbu. Moderné dlažby nahrádzajú klasické plávajúce podlahy. Svoje uplatnenie nachádzajú predovšetkým v moderných rodinných domoch, ale vidieť ich môžeme aj v minimalisticky zariadených bytoch.

Aké sú ale výhody interiérovej dlažby z tohto materiálu? Okrem prírodného materiálu patrí k výhodám predovšetkým nadčasový design, protišmykovosť, nevsakovanie tekutín, dobrá životnosť, ale aj výborné fyzikálne vlastnosti, či možnosť kombinovať ju s podlahovým kúrením, ktoré je v rodinných domoch čoraz viac obľúbené.

Ak si chcete modernizovať interiér a exteriér, odporúčame vám poobzerať sa po dlažbe a obklade z travertínu do interiéru a v prípade, že si plánujete umiestniť na pozemok aj do zeme zapustený bazén, dajte si spraviť nový kvalitný bazénový lem.

Zdroj obrázka: Autor: Photographee.eu / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre