04232024uto

PR články, komerčné, Levice

Ako si zariadiť spálňu, aby ste v nej mali dostatok úložného priestoru?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Aj keď spálňa slúži prioritne ako miestnosť, kde relaxujeme a spíme, potrebujeme v nej úložný priestor, ktorý nám umožní uskladniť viaceré potrebné veci, predovšetkým však oblečenie.
Ako si ale zariadiť spálňu, aby ste v nej mali dostatok úložného priestoru?

Ako si zariadiť spálňu, aby ste v nej mali dostatok úložného priestoru?

Vyberte takú posteľ, ktorá vám poskytne úložný priestor

Ak chcete mať dostatok úložného priestoru, odporúčame vám vyberať takú posteľ, ktorá vám poskytne úložný priestor. Môžete si vybrať drevené postele s úložným priestorom, alebo čalúnené postele, ktoré vám tak isto poskytnú úložný priestor.

V prípade, že si nevyberiete také postele, ktoré majú vstavaný úložný priestor v spodnej časti, môžete využiť voľný priestor pod posteľou tak, že si nakúpite výškovo vhodné priesvitné plastové boxy, ktoré sú uzatvárateľné. Do nich si môžete umiestniť menej často používané veci, na ktoré zväčša nie je miesto v klasických skriniach, či v šuflíkoch, ktoré otvoríte jednoducho pomocou nábytkového kovania.

Dajte si vyrobiť vstavané skrine až po strop

Ak potrebujete dostatok úložného priestoru, je lepšie, keď si dáte vyrobiť vstavané skrine s dobrými posuvnými systémami na vstavané skrine. Zaberú síce jednu stenu, ale stena sa využije na maximum a vďaka posuvnému systému nebudú skrine zasahovať do miestnosti. Pomocou nich sa dostanete do ktorejkoľvek časti skrine bez najmenších problémov.
Odporúčame vám usporiadať si oblečenie podľa sezón. Takto budete mať prehľad, kde sa čo nachádza.

Vstavané skrine sú veľké, poskytnú úložný priestor, ale nezaberajú veľa miesta v miestnosti. Kopírujú stenu a priestor sa využíva až po strop, čo pri klasických skriniach je skôr nepravdepodobné.

Ak potrebujete ešte viac úložného priestoru, môžete si umiestniť na stenu závesné skrinky. Poskytnú úložný priestor najmä na veci, ktoré nepoužívate dennodenne.

Zdroj obrázka: Autor: Svet_Feo / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre