04192024pia

PR články, komerčné, Levice

Ktoré dámske šperky sa vám budú najlepšie kombinovať k zimným outfitom?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Za pár dní tu máme oficiálne prvý zimný mesiac a aj keď väčšina z nás už vytiahla z útrob šatníka zimné oblečenie, niektorí sa ešte odmietate vzdať prechodných búnd a tenšieho oblečenia.
Ak ale neviete kombinovať dámske šperky k zimným outfitom, vezmite si inšpiráciu práve v nasledujúcich riadkoch.

Ktoré dámske šperky sa vám budú najlepšie kombinovať k zimným outfitom?

Oversize svetre, džínsy a strieborné náušnice

Pri oversize svetroch sa cítime maximálne pohodlne aj v silných mrazoch. Sú extra hrejivé, zakryjú prípadné nedostatky a tento strih si zamilujú aj tehuľky. Môžete ich obliekať pod hrubé zimné bundy a môžete k nim zladiť slim fit džínsy.

K takémuto obľúbenému zimnému outfitu odporúčame skombinovať strieborné náušnice. Klasické strieborné náušnice sa hodia k ležérnejším outfitom, preto vám ich odporúčame aj k tomuto.
Niet pohodlnejšieho zimného outfitu ako je kombinácia oversize svetra a džínsov!
Vyberte si niektoré z týchto vzorov strieborných náušníc – srdiečka, kvetinky, perly, ružičky, či pierka.

Dlhé rolákové šaty z pleteniny, pančuchy a visiace náušnice

Okrem oversize svetrov a džínsov patrí k obľúbeným dámskym zimným outfitom aj kombinácia dlhých rolákových šiat z pleteniny a pančúch. Jedná sa o elegantnejší dámsky outfit, ktorý ženy najradšej kombinujú s dámskymi kabátmi.
Ak tento outfit rada nosievate, odporúčame vám skombinovať k nemu visiace náušnice. Pekné sú napríklad aj visiace oceľové náušnice. Sú nadčasové, trendy a zároveň sú vhodné k rôznym elegantným outfitom.

K visiacim náušniciam nebudete potrebovať žiadne prívesky, či náhrdelníky. Ak chcete, môžete si k nim zladiť náramky, ale postačia vám elegantné náramkové hodinky a prstene.

K zimným dámskym outfitom vynosíte hlavne visiace a strieborné náušnice. K rolákom môžete zvoliť aj dlhé strieborné prívesky. Ideálne však k tmavším, aby strieborné prívesky pekne vynikli.

Zdroj obrázka: Autor: Dean Drobot / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre