04192024pia

PR články, komerčné, Levice

Kde v Leviciach si vychutnáte viac druhov kvalitných káv? Predsa v THE CAFFE HOUSE!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Výhody pitia kávy dozaista všetci dobre poznáme, o tých si tu písať nebudeme. Napíšeme si však o zaujímavom mieste v Leviciach, ktoré sa oplatí navštíviť a ktoré je spojené práve s kávou. V meste je viac kaviarní, kde si môžete vychutnať dobrú kávu, je však len jedno miesto, na ktorom si môžete vychnutnať až niekoľko druhov kvalitných káv, fajn si posedieť a zrelaxovať - THE CAFFE HOUSE!

Kde v Leviciach si vychutnáte viac druhov kvalitných káv? Predsa v THE CAFFE HOUSE!

Špecializovaný obchod s kávou THE CAFFE HOUSE, ktorý otvorili 23. júla 2020, sa nachádza na ulici Na Bašte 112. V obhodíku sú v ponuke čerstvé zrnkové kávy od pražiarov Caffé PUTTO z Turína, Ready After Coffee z Bošian, Poetry Coffe z Levíc a Fjord Coffe z Berlína. THE CAFFE tvorí partia Levičanov, ktorí sa snažia svoju vášeň a lásku v káve rozširovať medzi ľudí. "Snažíme sa pozdvihnúť kávovú kultúru, úroveň prípravy pitia a kávy, či už lokálne v Leviciach, ale aj mimo Levíc v prevádzkach, o ktoré sa staráme. Milovníci kávy sme dlhodobo, no až v roku 2018 sme sa rozhodli našu záľubu posunúť na vyšší level, založením spoločnosti THE CAFFE. Odvtedy naberáme skúsenosti komunikáciou so zákazníkmi, pobehali sme nespočetné množstvo gastronomických prevádzok, čo nám otvorilo oči. Neustále sa vzdelávame a snažíme sa stále zlepšovať, aby produkt a služba, ktorú poskytujeme, bola na čo najvyššej úrovni," priblížil Miroslav Filip z THE CAFFE.

V obchode pripravujú rôzne kávové nápoje od ristretta, espressa, cez cappucino, flat white, filtrovanú kávu až po nitro cold brew. "Disponujeme troma mlynčekmi, takže zákazníci vedia naraz ochutnať tri rôzne druhy káv. Kávy v mlynčekoch pravidelne obmieňame aby vracajúci sa zákazníci vždy ochutnali niečo iné. Výber na mlynčekoch sa snažíme ušiť pre všetkých, takže pochutia si u nás tí, ktorí majú radi talianske klasiky, slovenské výberové kávy, ale aj kávy s vyššou aciditou," doplnil.

Kde v Leviciach si vychutnáte viac druhov kvalitných káv? Predsa v THE CAFFE HOUSE!

Zákazníkom sa vždy snažia poradiť a odporučiť kávu, ktorá im bude chutiť či už u nich, alebo vo forme balenej kávy, ktorú si kúpia domov. "Naším bonusom od otvorenia obchodu, je ochutnávka espressa zadarmo, pri kúpe akejkoľvek balenej kávy. A v tom spočíva zmysel nášho obchodíku, aby ľudia pili kvalitnú a čerstvú kávu, aby ju mohli ochutnať pred zakúpením, čo sa pri predaji cez internet nedá a aby dostali informácie, ktoré možno predtým nevedeli. Chceme, aby sa u nás ľudia cítili príjemne a aby sa s radosťou vracali," vysvetlil.

Kľúčovými faktormi, ktoré chcú v THE CAFFE dosiahnuť, je spokojnosť zákazníkov, zvyšovanie kávovej kultúry a dosahovanie priateľských medziľudských vzťahov. "Pri vstupe do novej prevádzky a uzatvorení nového partnerstva sa viac pozeráme na súlad našich záujmov so záujmami potenciálnych partnerov, potrebujeme si takpovediac „sadnúť“ a až následne sa púšťame do nových projektov. Mať dobré vzťahy a cítiť sa v danej prevádzke „ako v našej vlastnej“ je pre nás viac ako možné tržby a zisky," dodal Filip.

Kde v Leviciach si vychutnáte viac druhov kvalitných káv? Predsa v THE CAFFE HOUSE!

Medzi ich hlavné služby patrí predaj čerstvej zrnkovej kávy z malej tradičnej pražiarne v talianskom Turíne, na čo má THE CAFFE výhradné zastúpenie na Slovensku a v Českej republike. "Okrem distribúcie talianskej kávy spolupracujeme aj so slovenskými pražiarmi, konkrétne s levickou pražiarňou kávy Poetry Coffee, pražiarňou Ready After Coffee z Bošian či pražiarňou výberovej kávy z nemeckého Berlína – Fjord Coffee. V súčasnosti pracujeme na uvedení na trh vlastnej zmesi 100% arabici, ktorú sme starostlivo vyberali a skúšali a ktorú nám budú pražiť naši veľmi dobrí priatelia z pražiarne Ready After Coffee z Bošian," povedal Miroslav Filip.

Popri predaji a distrubúcii čerstvej zrnkovej kávy, gro podnikania THE CAFFE tvorí starostlivosť o prevádzky akéhokoľvek typu. "Spolupracujeme s miestnymi ale aj vzdialenejšími firmami v oblasti prenájmu a predaja kávovarov a dodávania čerstvej kávy na pracoviská. Veľký podieľ našich služieb má spolupráca s prevádzkami gastronomického charakteru – hotely, reštaurácie, kaviarne, v rámci ktorej zabezpečujeme komplexný balík služieb. Od predaja či prenájmu profesionálnych pákových kávovarov, mlynčekov na kávu, vykonávanie pravidelnej údržby, čistenia, servisu zariadení, nastavovanie mlynčeku či kávovaru, dodávanie kávového servisu v podobe šálok, lyžičiek, cukru a keksíkov ku káve pod vlastnou značkou THE CAFFE, zaškolovanie personálu až po marketingovú podporu," vysvetlil.

Kde v Leviciach si vychutnáte viac druhov kvalitných káv? Predsa v THE CAFFE HOUSE!

Partia nadšených Levičanov rozbieha aj vlastný vzdelávací program, v rámci ktorého chcú školiť a už aj školia budúcich baristov. "Snažíme sa prehĺbiť zručnosti súčasného personálu kaviarní, reštaurácii či hotelov v oblasti základnej prípravy espressa, bežnej údržby a starostlivosti o kávovar a mlynček, v oblasti základov „latté art“ a v budúcnosti chystáme spustenie nového kurzu v oblasti alternatívnej prípravy kávy," opísal Filip.

Neodmysliteľnou súčasťou ich služieb je kávový catering. "Disponujeme mobilným barom a všetkými potrebnými povoleniami na to, aby sme či už v interiéri alebo exteriéri zriadili mobilnú „kaviarničku“. Catering poskytujeme pre firemných zákazníkov, ale veľmi radi a často chodíme aj na kultúrne a spoločenské podujatia v okolí Levíc," uzavrel Miroslav Filip.

THE CAFFE HOUSE
Špecializovaný obchod s kávou THE CAFFE HOUSE, ktorý sa nachádza na ulici Na Bašte 112 v Leviciach, otvorili 23.7.2020. V obhodíku sú na predaj čerstvé zrnkové kávy od pražiarov, s ktorými spolupracujú (Caffé PUTTO z Turína, Ready After Coffee z Bošian, Poetry Coffe z Levíc a Fjord Coffe z Berlína). Okrem predaja kávy je tu na predaj kávové príslušenstvo, kávový servis a pomôcky na alternatívnu prípravu kávy ako french press, moka konvičky, príslušenstvo na filtrovanú kávu, aeropress atď.

Otváracie hodiny obchodu:

PONDELOK – PIATOK 9:30 – 13:00, 14:00 – 17:00
SOBOTA 9:00 – 12:00

THE CAFFE na Facebooku: https://www.facebook.com/thecaffe.sk/

zdroj a foto: The Caffe

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre