04252024štv

PR články, komerčné, Levice

Nielen zmena stravovania, ale aj populárny životný štýl

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

V súčasnosti existuje množstvo rôznych potravinových alergií alebo zdravotných problémov spojených s niektorými druhmi potravín. Aj ľudia, ktorí doteraz nemali žiadne zažívacie ťažkosti, majú problémy, ktoré im znepríjemňujú život. Možno aj z toho dôvodu čoraz viac mužov či žien prechádza na iný druh stravy, ktorým je vegetariánstvo alebo vegánstvo.

Nielen zmena stravovania, ale aj populárny životný štýl

Rešpektujme spoločne práva zvierat

Možno aj vy patríte k ľuďom, ktorí sa buď dobrovoľne, alebo pod vplyvom istých okolností rozhodli skoncovať s „normálnou“ stravou a prejsť na vegánstvo. Podstatou vegánskej stravy je, že neobsahuje žiadne zložky živočíšneho pôvodu. To okrem iného znamená aj to, že rešpektuje práva zvierat a zároveň podporuje naše ľudské správanie k zvieraciemu druhu. Pre niekoho to môže byť veľmi dôležitý faktor, ktorý rozhodne o zmene stravovania.

Keď už spomíname vegánstvo, ktoré sa čoraz viac stáva populárnym životným štýlom, nemožno zabudnúť ani na vegánsku kozmetiku. Aj tá, rovnako ako vegánske potraviny, neobsahuje žiadne živočíšne produkty.

Vegánska kozmetika má zvyčajne logo kvetu Vegan Society, čo znamená, že jej produkty neboli nikdy testované na zvieratách.

Prírodná kozmetika zo slnečnej Kalifornie

Už pätnásť rokov našu pokožku skrášľuje kozmetika z farebných pigmentov ovocia a zeleniny. 100% Pure kozmetika je najzdravšou výživou našej pokožky, neobsahuje žiadne škodlivé toxíny, umelé farbivá, umelé vône či syntetické chemické konzervačné látky.

Táto kozmetika je veľmi ohľaduplná voči životnému prostrediu, jej obaly sa vyrábajú z recyklovaných plastov, papiera či skla. A nielen to! Zachraňuje opustené zvieratá a pomáha im nájsť nový domov. Okrem vody používa šťavu z bio Aloe Vera, ktorá má blahodarný účinok na našu pokožku. Vyživuje ju, regeneruje a upokojuje. Ktorá žena by netúžila po takomto rozmaznávaní? Stavte na kozmetiku 100% Pure a určite to bude láska na prvý pohľad.

Zdroj obrázka: puhhha / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre