04252024štv

PR články, komerčné, Levice

Tipy pre ženy, ktoré chcú na dovolenke vyzerať očarujúco

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Leto je ročným obdobím, kedy nosíme vzdušné, voľné oblečenie, ktoré odhaľuje pomerne veľkú časť nášho tela. Mnohé ženy ale pomerne dosť zle znášajú komentáre iných žien poukazujúce na ich nedostatky. Každá žena je iná a nemá zmysel sa porovnávať.

Tipy pre ženy, ktoré chcú na dovolenke vyzerať očarujúco

Keďže sa nám ale naplno rozbehla letná sezóna, mnohé ženy hľadajú spôsob, ako vyzerať na dovolenke očarujúco. My vám prezradíme tipy, ako na to.

Strih, ktorý zakryje rizikové partie

Na dovolenke odhaľujeme svoje telo nielen na pláži, ale aj pri hotelovom bazéne, či vo wellnesse. Okrem vhodného strihu plaviek je potrebné vziať si so sebou oblečenie, ktoré skryje rizikové partie.
Ak máte väčšie bruško a širšie boky, odporúčame vám vziať si na dovolenku šaty v áčkovom strihu. Perfektne zakryje boky a aj väčšie bruško. Ak chcete vyzerať na dovolenke očarujúco, je veľmi dôležité, aby ste vyberali oblečenie tak, aby sa vám nim podarilo zakryť nedokonalosti a naopak zvýrazniť to, na čo ste pyšné.

Neplatí to ale len o dovolenke. Ak vás trápia nedokonalosti ako väčšie bruško, boky, ale aj malé prsia, je potrebné tomu prispôsobiť celý šatník. K outfitu odporúčame aj decentne vyberať šperky. Ak si beriete viacero letných šiat, k nim vám stačia pekné drevené náramky, ale aj brošne.

Nude make-up

Ak sa chcete cítiť na dovolenke očarujúco, odporúčame vám zvoliť skôr jemný make-up. Keďže na dovolenkách bývame vystavovaní slnku, ženy by si mali robievať skôr jemný nude make-up. Stačí použiť kvalitný púder, líčenku a jemnú špirálu a budete vyzerať očarujúco. Pred dovolenkou odporúčame domáce bielenie zubov. Jemný nude make-up môžete zvýrazniť pekným rúžom. Žiadne očné tienenie, farebné očné linky, či farebné špirály!

Ak chcete vyzerať na dovolenke očarujúco, odporúčame vám brať si oblečenie v takom strihu, ktoré zvýrazní prednosti a zakryje nedostatky. Ďalej odporúčame dávať si skôr jemný nude make-up.

Zdroj obrázka:
Autor: HTeam / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre