04202024sob

PR články, komerčné, Levice

Čo musíte urobiť, aby ste vytvorili dobré podmienky na prácu v sklade?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Žiadna firma by bez výrobných hál a skladových priestorov nedokázala fungovať a práve preto začínajúci podnikatelia okrem investície do kancelárskeho nábytku a techniky by mali investovať do zariadenia výrobných hál a skladových priestorov.
Čo musíte urobiť pre to, aby ste vytvorili dobré podmienky na prácu v sklade?

Čo musíte urobiť, aby ste vytvorili dobré podmienky na prácu v sklade?

Regálový systém

Skladové priestory slúžia na uskladnenie výrobkov, resp. materiálu potrebného na výrobu finálnych produktov. Aby ste zamestnancom dokázali vytvoriť dobré podmienky, musíte začať dobrým regálovým systémom. Okrem stability musí poskytnúť dostatok priestoru pre všetko, čo na sklade plánujete skladovať. Regálový systém si dajte navrhnúť na mieru. Musí byť prehľadný, stabilný a musí mať vysokú životnosť, nakoľko bude neustále vyťažený.

Vysokozdvižné vozíky s kvalitnými prídavnými zariadeniami

Okrem regálového systému odporúčame zamerať sa na kúpu vysokokvalitných vysokozdvižných vozíkov s kvalitnými prídavnými zariadeniami. Vysokozdvižné vozíky musia byť nové, pravidelne servisované, aby ste sa vyhli prípadných chybám. Je potrebné kontrolovať stav vidlíc na VZV. Vidlice na VZV musia byť kvalitné, spoľahlivé a musia zvládnuť preniesť požadovaný tovar na miesto vopred určené. Nosné vidlice na VZV musia byť pravidelne kontrolované a pravidelne menené, aby sa predišlo znehodnoteniu prevážaného materiálu/tovaru a samozrejme aj ohrozeniu zdravia zamestnancov.

Protišmykové pásky

Aby ste zamestnancom vytvorili dobré podmienky na prácu, okrem nových vysokozdvižných vozíkov, kvalitných prídavných zariadení a dobrého regálového systému by ste mali myslieť aj na ochranu zdravia zamestnancov. Chrániť zdravie zamestnancov v skladových priestoroch môžete ochrannými pracovnými pomôckami, ale aj protišmykovými páskami.
Protišmykové pásky majú chrániť zdravie tak, že rizikové miesta, na ktorých hrozí pošmyknutie, sú označené a zabezpečené tak, aby sa žiaden úraz nestal.

foto: Autor: Halfpoint / Shutterstock.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre