04242024str

PR články, komerčné, Levice

Vyber si spálňu podľa typu svojej osobnosti!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Spálňa je odrazom vašej osobnosti. A ak ste viac romantik, pôžitkár, individualista či klasik, mali by ste sa pri jej zariaďovaní aj podľa toho rozhodovať. Vybrať si posteľ a nábytok do spálne tak, aby dokonale odrážali to akí ste a čím žijete je ten najdôležitejší základ.

Stabilitu a spokojnosť v živote získate len vtedy, keď žijete život podľa seba a svojich pravidiel. Preto by mal váš osobný priestor odrážať to, čím ste a v čo veríte. Mal by byť miestom dokonalej relaxácie. Mal by byť miestom kde sa snúbi vášeň s harmóniou. Kde nadčasovosť vnáša línie do ostrých hrán funkčnosti a praktickosti.

Pre niekoho je prirodzené vytŕčať z davu a niekto naopak miluje byť ponorený vo svojom svete. Klasik miluje praktickosť a nechápe snílka ulietajúceho si v bohatej fantázii svojich myšlienok. Klasik miluje žiť v realite. Porovnáva ceny. Klasik žije pre rodinu a hľadá najvýhodnejšie alternatívy. Klasik si prejde niekoľko obchodov vyberie to najvýhodnejšie respektíve šetrí časom a prezrie aktuálne akciové letáky.

Ďalší miluje luxus a prestíž. Extravagancia je pre neho niečo ako životná filozofia. Mať to najlepšie z najlepšieho a patrične to okoliu ukázať. Iní z nás milujú jednoduchosť a harmóniu žitia snúbiacu sa s individuálnym prístupom. Jednoduché línie, vzdušnosť a nadčasovosť.

Ktorou osobnosťou ste vy? Ste viac:
  Minimalista a individualista
  Klasik a rodinný typ
  Milovník luxusu a pôžitkár
  Romantik

Ak to už dávno viete, zariaďte si spálňu podľa svojej osobnosti.

Minimalista a individualista

Individualista žije život podľa svojich pravidiel. Je výraznou osobnosťou, ktorú zaujíma predovšetkým svoje osobné šťastie. Miluje svoj štýl. On sám sebe je značkou.

A pokiaľ sa spojí individualista s minimalistom, vzídu z toho prvky výnimočnosti jednotlivej osobnosti s jednoduchými líniami, harmóniou a funkcionalitou jednotlivých doplnkov.

Spálňa takejto osobnosti dýcha eleganciou a vzdušnosťou. Prevažujú svetlé tóny farieb na stenách. Prevažne však biela. Doplnky a obliečky na posteľnej bielizni sú v neutrálnych príp. tlmených pastelových tónoch. Obľúbené sú farby ako biela, béžová, hnedá, sivá, jemné pastelové odtiene zelenej, modrej, ružovej. Základné tóny sú doplnené o výrazný prvok farbou, tvarom, potlačou.

Klasik a rodinný typ

Klasik je realista. Človek stojaci pevne na svojich nohách. Dôverujúci svojim schopnostiam. Plánuje svoje aktivity a realizuje ich. Klasik miluje svoju rodinu. Cení si hodnoty života a má jasne vymedzené priority.

Vníma hodnotu vecí a často sa pri zariaďovaní riadi cenou a funkčnosťou. Hľadá zlatý stred medzi kvalitou a cenou jednotlivých prvkov pri zariaďovaní spálne. Porovnáva jednotlivé ponuky obchodov s nábytkom a vyberá to najlepšie za najlepšiu cenu.

Taký klasik by určite neprehliadol aktuálny Asko leták, v ktorom môže nájsť širokú ponuku akciových produktov, nábytku a zariadenia do spálne. V akciovom letáku Asko nábytok má možnosť vybrať si to najlepšie podľa jeho zvolených kritérií.

Milovník luxusu a pôžitkár

Pôžitkár si užíva život naplno. Vychutnáva si krásy života a pozná svoju hodnotu. Tak isto ako pozná hodnotu vecí, ktorými sa obklopuje. Miluje luxus a všetko s ním spojené.

Vyžíva sa v jedinečných doplnkoch, ktoré si môže dovoliť len málokto. Ukazuje svetu, že žiť si ako kráľ je možné. Žije tu a teraz. Nepremýšľa nad minulosťou. Žije prítomnosťou. Investuje čas a peniaze do vecí, ktoré vie, že mu prinášajú hodnotu. A teší sa z vecí, ktoré jeho hodnotu v očiach iných zvyšujú.

Zariadenie spálne pôžitkára je často pompézne a nadčasové. Necháva sa inšpirovať najnovšími trendmi v interiérovom dizajne. Dopĺňa moderný štýl svojou individualitou v podobe doplnkov či obrazov na stene.
Najčastejšími doplnkami sú abstraktné obrazy resp. obrazy na ktorých je vyobrazený on sám.

Romantik a tzv. „Old school soul“

Romantik preciťuje. Vníma svet a jeho krásy cez pocity. Je snílkom. Človekom, ktorého bohatstvo citov a fantázie nepozná hraníc. Romantik je často umelcom. Vie dokonale opísať svet. Vychutnáva vône, preciťuje farby, hrá sa so slovíčkami, vníma tóny. Je citlivou a krehkou dušou, ktorú svet často nechápe.

Buď je tichým introvertom, ktorý miluje svoje miesta a priestor. Alebo je to rebel - extrovert. Človek, ktorý miluje svoju slobodu a nenávidí konvencie. Miluje umenie. Vďaka umeniu sa cíti slobodný.

Spálňa romantika bude odrazom toho čím žije. Či už pôjde o tichého romantika - introverta, často začítaného v knihách a rozjímajúceho nad krásou prírody z okna svojej spálne. Alebo pôjde o rebela žijúceho hudbou, výtvarným umením či jednoducho citlivého extroverta, ktorý nenávidí konvencie a miluje slobodu. Individuálny priestor romantika bude vždy odrazom jeho osobnosti a hĺbky jeho prežívania.

Hlavným ťažiskom spálne romantika je posteľ s nadýchaným posteľným prádlom, paplónmi a vankúšmi. Posteľné obliečky sú v jednoduchých tónoch bielej či béžovej farby. Ženy- romantičky obľubujú posteľné obliečky s kvetinovým vzorom.

Posteľ je často kovová alebo drevená, prevažne bez úložného priestoru. Vo svetlých tónoch ale nie je vylúčená ani napr. taká čierna kovová posteľ. V doplnkoch prevažujú romantické prvky a oblé tvary. Lampy sú kalichového tvaru.

Tak akú spálňu si vyberiete vy? Ktorý typ osobnosti na vás sedí najviac? Ak nájdete odpovede na tieto otázky, určite sa vám podarí vytvoriť z tohto miesta osobný priestor prispôsobený vašej individualite.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre