04192024pia

PR články, komerčné, Levice

Ako si vybrať garážovú bránu?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ak vlastníte auto, potrebujete zrejme aj garáž, pretože aj keď je to silný a odolný stroj, vplyv vody, vetra, zmeny teplôt a vlhkosti sa pod jeho ideálny stav určite nepodpíše. Pre ešte lepšiu bezpečnosť si ale musíte vybrať aj dobré garážové brány. My vieme ako na to!
Špecifické požiadavky, ktoré musíte zohľadniť ako prvé

Prvou otázkou, ktorú treba zvážiť, je umiestnenie garáže. V budove, v garáži súkromného domu, na parkovisku alebo na inom mieste - je vždy potrebné brať do úvahy špecifické črty budovy, podlahovú plochu a zvoliť pre každú konkrétnu garáž špeciálny typ brány.

TIP: Vybrať si môžete sekčné, stropné, roletové, otočné, panoramatické, privátne alebo priemyselné garážové brány. Vaše potreby a požiadavky určite uspokoja.

Zjednodušte si to s pohonom

Pri výbere garážových brán je tiež dôležité zvážiť hrúbku a kvalitu materiálu a montáž všetkých prvkov. Zvýšiť funkčnosť použitých garážových brán môže aj samotný typ zámku. Pri výbere by ste mali venovať pozornosť aj možnosti vybaviť bránu elektrickým pohonom, ktorý vám ich umožní vzdialene otvoriť a zabezpečiť plynulý pohyb a zastavenie brány.

Materiál musí byť odolný

Medzi výberom rôznych modelov nezabudnite na samotný materiál. Tie ktoré sú zároveň aj s tesnením, vydržia oveľa dlhšie. Ich materiál by mal byť aj tepelne odolný - odolávať vysokým a nízkym teplotám, ich náhlym zmenám, zachovať si pritom elasticitu po dlhú dobu, neabsorbovať vlhkosť a nedeformovať sa.

Samozrejme, k pohodliu a maximálnemu komfortu vám nesmú chýbať ani dobré gumené rohože do auta, aby ste si po vystúpení z neho neurobili v garáži zbytočný neporiadok.

To najlepšie na záver

Nezáleží na tom, aké paradoxné sa vám to môže zdať, ale ani estetika v prípade garážových dverí nie je žiadny „rozmar“. Je veľmi dôležité, aby kvalita povrchovej úpravy spĺňala všetky klimatické a prevádzkové požiadavky.

Povlak ochráni jednotlivé panely a krídla garážových brán pred vonkajšími vplyvmi a koróziou, takže by ste nemali šetriť ani na kvalite materiálov a technológii ich aplikácie. Len potom si vyberiete tie najlepšie garážové brány.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre