04262024pia

PR články, komerčné, Levice

SMS pôžička do 10 minút upadá do zabudnutia. Aké máme alternatívy?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Určite si pamätáte reklamy, ktoré sľubovali peniaze na účte do 10 minút, ak pošlete jednoduchú SMS. Takáto forma pôžičky spôsobila svojho času revolúciu a šlo o jeden z najjednoduchších spôsobov, ako si požičať peniaze. Dnes je však realita úplne iná.

Predschválený úver? Nie, radšej porovnanie úverov

Prečo už SMS pôžička nefunguje?

Odpoveď je jednoduchá. Za skutočnosť, že tento, kedysi obľúbený, druh pôžičiek upadol do zabudnutia, môže masovejší nástup internetu a hlavne podvodníci, ktorí často aj dnes využívajú ťažké životné situácie ľudí potrebujúcich peniaze.

Nástupom internetu však dostali zelenú online pôžičky, ktoré vybavíte aj z pohodlia domova a na účte ich máte do niekoľkých hodín od schválenia žiadosti.

Webový portál zameraný na porovnávanie finančných produktov Financer.com podrobne bližšie vysvetľuje dôvody upadnutia SMS pôžičky do zabudnutia a ponúka porovnanie dôveryhodných a dostupných alternatív.

Ak si potrebujete požičať iba pár desiatok eur pred výplatou alebo potrebujete vykryť krátkodobé finančné ťažkosti či nečakané výdavky, stále tak máte možnosť požičať si.

SMS pôžičku nedostanete, ale...

Stále sa môžete spoľahnúť na podobné formy online pôžičiek, ktoré navyše dokážete vyriešiť aj pohodlne z domova a v prípade vašej pozitívne ohodnotenej žiadosti mať peniaze na účte už do niekoľkých hodín.

Okrem toho, súčasné pôžičky, ktoré slúžia ako náhrada za SMS pôžičky, ponúkajú v porovnaní so zabudnutou formou viacero výhod.

V prvom rade je to menšia miera rizika. Niekedy ste skutočne nevedeli, či inzerátu v novinách, ktorý SMS pôžičku propagoval veriť, alebo nie.

Dnes sú pre poskytovateľov platné veľmi prísne pravidlá a každý certifikovaný poskytovateľ rýchlych online pôžičiek musí disponovať platnou licenciou vydávanou priamo NBS.

Pokiaľ si požičiate prostredníctvom dôveryhodného poskytovateľa, ušetríte si nie len nervy ale aj mnoho ďalších starostí a peňazí. Ako postupovať a na čo si dať pozor?

  1. Porovnajte viacero ponúk a dajte si pozor predovšetkým na podmienky čerpania pôžičky
  2. Okrem toho si dávajte pozor na podvodné ponuky a vždy vyhľadávajte relevantné dôkazy o licencii od NBS.
  3. Dobre si zvážte, či k pôžičke potrebujete dodatočné poistenia. Ak nie, odolajte ponukám poskytovateľov, pretože to len navýši celkovú splatnú sumu pôžičky.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre