04242024str

PR články, komerčné, Levice

Výborná lokalita s vidieckym kľudom pre výstavbu rodinného domu len 4 km od Levíc

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

HRONSKÉ KOSIHY - Hľadáte pozemok na výstavbu rodinného domu s výbornou dostupnosťou do okresného mesta Levice či do krajského mesta Nitra, s kompletnými inžinierskymi sieťami a zaujímavou lokalitou s vidieckym kľudom? Projekt Pasienky Hronské Kosihy len štyri kilometre od Levíc je voľbou priamo pre Vás!

Pasienky Hronské Kosihy - predaj pozemkov

Obec Hronské Kosihy ponúka bývanie na vidieku s dostupnými službami blízkych Levíc. "Dopravnú dostupnosť považujem za vynikajúcu, okrem toho je v obci zabezpečená základná občianska vybavenosť ako obchod s potravinami, pošta, materská škola, základná škola, kostol, penzión s reštauráciou či pohostinstvo. Obec má v majetku športový areál, detské ihrisko a posilňovňu," povedal starosta obce Jozef Seneši.

Výborná lokalita s vidieckym kľudom pre výstavbu rodinného domu len 4 km od Levíc

V ponuke je 22 pozemkov na výstavbu rodinných domov, prevažne vo výmere šesť árov. "Upozorňujeme ale potenciálnych záujemcov, že polovica pozemkov je už zarezervovaná. Cena pozemku je necelých 35 eur za meter štvorcový, v tejto cene je zahrnutá kompletná infraštruktúra, ktorej vybudovanie zabezpečí obec. Pozemky sú zväčša v rozmeroch 20 krát 30 metrov, do danej lokality sa dá dostať dvomi rôznymi smermi a to z obce, alebo priamo z výpadovky od okresného mesta Levice," dodal starosta.

Pasienky Hronské Kosihy - Výborná lokalita s vidieckym kľudom pre výstavbu rodinného domu len 4 km od Levíc

Obec plánuje v prvom polroku 2018 začať s výstavbou infraštruktúry a následne po jej vybudovaní budú môcť noví majitelia pozemkov požiadať o vydanie stavebného povolenia. "V prípade seriózneho záujmu stačí doručiť na Obecný úrad jednoduchú žiadosť na konkrétny, ešte voľný pozemok, následne obec zabezpečí celý proces schválenia predaja a pripraví kúpnu zmluvu k podpisu. V prípade seriózneho záujmu budeme nápomocní aj pri vybavovaní financovania," ukončil starosta obce.

Jozef Seneši, starosta obce Hronské Kosihy

Máte otázky? Zavolajte nám: 0905 423 090, alebo napíšte na starosta(zavináč)hronskekosihy.sk
Viac info o projekte Pasienky Hronské Kosihy na http://pasienkykosihy.sk/
Viac info o obci na www.hronskekosihy.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre