04202024sob

PR články, komerčné, Levice

Denné menu a pizza v Žiline

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Pri návšteve metropoly severozápadného Slovenska Žiliny Vám chceme odporučiť obľúbené miestne reštaurácie. Special Junior Pub je obľúbená reštaurácia v žilinskej mestskej časti HlinyHliny.

Denné menu a pizza v Žiline

V ponuke má denné obedové menu ako aj jedlá na objednávku. Okrem týchto tradičných slovenských jedál je známa aj svojou kvalitnou a chutnou pizzou. Od obľúbenej základnej Margerithy cez rôzne pikantné, rybacie alebo špeciálne, vyberie si naozaj každý. K jedlu dostanete nealkoholické nápoje, ale aj špeciálne pivá ako napríklad Pernštejn. Tento typ môže mať ako Prnštejn Porter až 19 stupňov a teda jeho konzumáciu odporúčame veľmi opatrne. Je to ale naozaj gurmánska lakota. Pre milovníkov vína je k dispozícii wine shop s ponukou slovenských výrobcov.

Druhým podnikom je reštaurácia a pizzeria známa ako Piváreň Máj. Jedná sa o zariadenie s históriou viac ako dvadsať rokov. Podobne si tu môžete objednať obedové jedlá ale aj pizzu.
Rozdiel je v tom že z tejto prevádzky je zabezpečovaný aj rozvoj jedla v Žiline a blízkom okolí. Ak teda z rôznych dôvodov nemôžete zájsť na prevádzku pre Vašu obľúbenú pizzu,
zavolajte si na dovoz a vychutnajte si ju doma alebo na pracovisku. Obe prevádzky sú tiež aktívne na internete kde si môžete pozrieť týždenné menu a kde pracujú na internetovom
marketingu.

foto: internet

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre