04242024str

PR články, komerčné, Levice

Čarokrásna jeseň zdobená šperkami

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Jeseň je zvláštnym obdobím – spája v sebe zahmlené a chladné rána so slnečnými popoludniami, žiariacimi premenlivými farbami uschýnajúceho lístia. Nádherné odtiene žltej, oranžovej, červenej a teplej hnedej pripomínajú jasom a leskom drahokamy.

Čarokrásna jeseň zdobená šperkami

Nevidíte v žltej odrazenú krásu citrínu? Zlatistá hnedá až oranžová zas pripomínajú hrejivé farby jantáru, tej milióny rokov starej skamenenej živice plnej záhad. Vynoria sa vám pri pohľade na červené listy javorov alebo na dozrievajúcich jablkách rubíny? Nie nadarmo sa práve jednej odrode jabĺk hovorí rubínová.

Hoci príroda predtým, než ju zasype sneh, naposledy vzplanie ohnivými farbami, ľudia sa zahalia do monotónnej čiernej, šedej, hnedej a tmavomodrej. Túto uniformitu je potrebné rozbiť! Ako inak než žiarivým šperkom?

Páni v elegantných oblekoch a snehobielych košeliach prevetrajú krabičky s manžetovými gombíkmi a vylepšia nimi inak jednotvárny outfit. Jedna z mála pánskych ozdôb vyzerá mužne a pôsobivo nie len v neozdobenom variante z drahého kovu, ale taktiež aj osadená po obvode bielymi či farebnými diamantmi.

Čarokrásna jeseň zdobená šperkami

Dámy si potešia zrak minimalistickými náušnicami, ktoré sú tento rok tak trendy, prípadne drahokamami zachytenými do puzetového lôžka, ktoré sa nezapletú do huňatých šálov a nevytrhajú nitky z jemných šatiek. Jantárové detaily rozžiaria náhrdelníky aj náramky zo striebra a zlata, citríny a rubíny podčiarknu krehkosť a pôvab zlatých prstienkov. Olivíny vo svojej farebnej škále tak pripomínajú pomaly žltnúce jesenné lístie a zaujmú osadené vedľa seba. Vášnivé opály hrajú rôznymi farbami podľa toho, ako na ne práve dopadajú posledné lúče slnka, preto v prsteňoch a náušniciach rozžiaria aj tmavý outfit. Neutrálne odtiene dovolia nádhere drahých kameňov vyniknúť a oslniť.

Jeseň, tá predzvesť zimy, taktiež láka k posledným výletom za slnkom do teplých krajín. Veľa mužov sa nechá zlákať a do kufra pribalia aj malú krabičku so zásnubným prsteňom s diamantom. Veď žiadosť o ruku na pláži, kde atmosféru dokresľuje zapadajúce ohnivé slnko a škrekot čajok, sa navždy zapíše do pamäti oboch snúbencov. Láska, romantický zážitok a váha nového prstienku na prstenníku zahreje srdce každej ženy i počas toho najlenivejšieho októbrového rána.

zdroj a fotografie: Eppi

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre