04202024sob

Muž bez súhlasu vošiel do domu, majiteľovi sa vyhrážal dopichaním

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Muž bez súhlasu vošiel do domu, majiteľovi sa vyhrážal dopichaním

STREKOV 31. júla 2018 - Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície obvinil zo zločinu lúpeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody 41-ročného muža z okresu Nové Zámky. Obvinený mal dňa 26. júla 2018 v ranných hodinách bez súhlasu majiteľa prísť do jeho domu v obci Strekov. Poškodenému 40-ročnému mužovi povedal "Okamžite dones 200 eur, alebo kľúče od auta".

Dámske a pánske plavky leto 2020

 

Z vrecka vytiahol nôž s dĺžkou čepele 12 centimetrov, pričom sa ho spýtal, či ho má dopichať. Následne na aute VW Golf, ktoré bolo zaparkované na dvore, odtrhol zadný stierač, ktorým poškodeného udrel do tváre a rozbil okno na vozidle.

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

 

Potom zdvihol zo zeme hydraulický zdvihák a pod hrozbou násilia, prikázal poškodenému priniesť peniaze alebo kľúče od auta. Ten mu z obavy a život a zdravie kľúče odovzdal. Po skutku 41-ročný Roland na vozidle odišiel a približne o desať minút sa vrátil späť, pričom poškodenému pohrozil, aby nevolal políciu.

Podozrivého muža policajti zakrátko obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia. Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonoch vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na jeho väzobné trestné stíhanie, ktorému sudca vyhovel. Obvinený 41-ročný muž je stíhaný väzobne. V prípade preukázania viny súdom mu hrozí test odňatia slobody na sedem až 12 rokov.

zdroj: KR PZ Nitra

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre