04242024str

V Želiezovciach v panelovom dome horel byt (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŽELIEZOVCE 23. júla 2020 - V Želiezovciach v panelovom dome horel byt. Ako informuje portál tvnoviny.sk, nočný požiar vyhnal ľudí z postelí, trojizbový byt zhorel do tla.

V Želiezovciach v panelovom dome horel byt (video)

Podľa portálu sa požiar údajne rozšíril z kuchyne a majiteľka bytu vraj podľa portálu tvnoviny.sk tvrdí, že mačka prevrhla olej na sporáku. "S takým prebudením nepočítali. Desiatky obyvateľov bytovky v Želiezovciach vyhnal z postele požiar bytu na piatom poschodí. V trojizbovom byte zhorelo všetko do tla a veľké škody majú aj susedia. Horieť začalo v noci, keď všetci spali. Obyvateľka bytovky Gizela Bystrická sa zobudila okolo 02.00 hod. na akési búchanie. Myslela si, že susedia niečo vyvádzajú, pretože to zvyknú robiť. Až keď prišla do kuchyne, cítila aj dym," informuje portál.

"Ani nehovorte, zľakli sme sa. O druhej som sa zobudila na maják. Hovorím, preboha živého, čo to je? Hasičské autá, buchot, rachot. Oheň? Rýchlo sme sa obliekli, triasli sme a utekali von," podľa portálu tvnoviny.sk si spomína na noc ďalšia obyvateľka bytovky Ildikó Kissová. Podľa portálu priznala, že sa najviac bála o malého vnuka.

V Želiezovciach v panelovom dome horel byt (video)

Ako ďalej píše tvnoviny.sk, čo požiar zapríčinilo, zatiaľ nevedia. Údajne sa rozšíril z kuchyne. Majiteľka bytu vraj tvrdí, že mačka prevrhla olej na sporáku a vtedy začalo horieť. "Ale mačka nejde tam, kde je horúco, uteká preč. Tak ona podľa mňa musela niečo nechať na sporáku a začalo to horieť," myslí si pani Bystrická podľa tvnoviny.sk.

Šperky, hodinky, prstene z chirurgickej ocele, zlata a striebra, piercingy TU

Podľa ďalších informácii portálu požiar poškodil aj vodovodné potrubie, voda zaplavila všetky spodné byty. "Majitelia bytu, v ktorom horelo, s nami hovoriť nechceli. Susedom vraj však narobili škodu už aj v minulosti. Manželia Bystrickí si spomínajú, že ich vytopili viackrát, dvakrát totálne. Takmer všetko im požiar zničil a nevedia, ako budú po tejto udalosti v byte existovať. Hasiči pre istotu evakuovali obyvateľov všetkých troch vchodov bytovky. Tri hodiny čakali vonku. Presné príčiny požiaru zatiaľ zisťujú," uzatvára tvnoviny.sk.

Pozrite si videoreportáž TV Markíza:

zdroj, foto a video: TV Markíza

Podporte projekt celoregionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT

Pozrite si videoreportáže TVTEKOVHONT tu: https://www.youtube.com/tvtekovhont

Prečítajte si:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre