04252024štv

Majiteľka obchodu, na ktorú neznámy muž zaútočil s farbou na betón, ponúka za jeho dolapenie finančnú odmenu (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 30. júna 2020 - Polícia naďalej pátra po mužovi, ktorý v obchode s oblečením v Leviciach pred tromi týždňami zaútočil na majiteľku farbou na betón. Ako informuje portál Noviny.sk, majiteľka obchodu za jeho dolapenie ponúka finančnú odmenu.

Majiteľka obchodu, na ktorú neznámy muž zaútočil s farbou na betón, ponúka za jeho dolapenie finančnú odmenu (video)

Podľa ďalších informácii portálu páchateľ na ženu kričal, že chce, aby oslepla. K útoku došlo v obchode s oblečením zhruba pred troma týždňami. Do vnútra obchodu vošiel maskovaný páchateľ s farbou v rukách. "Začal nadávať strašne škaredo a povedal, že budem slepá, že ja oslepnem, že on sem zato prišiel," opisuje podľa Noviny.sk strašnú udalosť napadnutá žena Jeanette Pivarčiová.

Muž, mal acetónovú farbu v pohári, na majiteľku sa zahnal, pričom mieril na oči, ale ona sa bránila. S farbou na betón žene zasiahol napokon tvár, vlasy a ruky. "Strašne ma to štípalo, prvý reflex bol, že sa umyjem," hovorí podľa portálu Noviny.sk Jeanette.

Síce ubehlo už niekoľko dní, majiteľka má strach a pre istotu už nosí náramok, napojený na súkromnú bezpečnostnú službu. Muža, ktorý na majiteľku obchodu zaútočil, zaznamenali v uliciach mesta kamery. Maskuje sa kapucňou a na tvári má respirátor. Za pomoc pri dolapení útočníka, ponúka majiteľka aj finančnú odmenu. Ak by ste vedeli poskytnúť akékoľvek informácie, kontaktujte políciu. "Nejde mi o škodu, čo mi spôsobil, ani o veci, ale ide mi o to, aby som sa dozvedela pravdu, kto to bol a kto ho poslal," dodáva podľa portálu Jeanette.

Kameraman/fotograf na svadbu, prvé sväté prijímanie, stužkovú slávnosť, oslavy, firemné a spoločenské akcie - ANDREJ BUDAI FOTO - VIDEO SLUŽBY

Podľa Noviny.sk sa objavili aj anonymné informácie, že sama majiteľka si najala páchateľa. Ona to však odmieta a robí aj ona všetko preto, aby ho polícia dolapila. "V prípade naďalej vedieme stíhanie pre ublíženie na zdraví," uviedla podľa Noviny.sk policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Pozrite si videoreportáže TV JOJ:

zdroj, foto a video: Noviny.sk

Podporte projekt celoregionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT

Prečítajte si:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre