04192024pia

Policajti zo Šiah zachránili 49-ročného muža z Lontova, v hrudi mal zapichnutý nôž

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Policajti zo Šiah zachránili 49-ročného muža z Lontova, v hrudi mal zapichnutý nôž

ŠAHY/LONTOV 5. januára 2018 - Vo štvrtok 4.1.2018 bolo na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Šahách krátko pred 10:00 hod. prijaté oznámenie o nezvestnosti 49-ročného muža z obce Lontov. 72-ročná matka nezvestného uviedla, že jej syn je chorý a ráno neužil lieky, ktoré má predpísané.

Z domu odišiel ľahko oblečený a bosý. Pri odchode jej povedal, "že už bude dobre". Žena preto mala vážne obavy o jeho život a zdravie.

Policajti okamžite po prijatí oznámenia začali po 49-ročnom Jozefovi pátrať. Prepátrali okolie obce aj odľahlé miesta. Zakrátko spozorovali na poľnej ceste nezvestného muža, ktorý pred nimi začal utekať. Preto sa rozdelili, pričom jeden z nich prešiel k vyústeniu poľnej cesty, kde mu muž rovno vbehol takpovediac do náručia. Keďže bol agresívny a kládol odpor, bolo ho potrebné upokojiť, pričom si na jeho krku všimli krv. Preto vznikla obava, že by mohol byť zranený.

Následne mu vyhrnuli pulóver a zistili, že má v hrudi zapichnutý asi 6 centimetrový nôž s drevenou rúčkou. Okamžite zavolali na miesto záchranku a až do jej príchodu sa s ním snažili komunikovať. Zraneného muža záchranári previezli do nemocnice v Leviciach, kde sa podrobil operácii. Podľa posledných informácii, by mal byť jeho stav stabilizovaný.

zdroj: KR PZ Nitra

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre