04252024štv

V Šali takmer prišlo k tragédii, bodli muža vreckovým nožom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

V Šali takmer prišlo k tragédii, bodli muža vreckovým nožomŠAĽA 7. marca 2012 - V pondelok 5. marca krátko pred 17.00 hodinou došlo v Šali takmer k tragédii. Neznámy páchateľ pri lesíku, ktorý sa nachádza za násypom rieky Váh, bodol nožom 33 ročného muža zo Šale. Poškodený bol prevezený do nemocnice, kde sa podrobil operácii. Podľa vyjadrenia lekára mal muž veľké šťastie, nakoľko mu dve bodné rany nezasiahli životne dôležité orgány.

Kriminalisti zo Šale začali okamžite po páchateľovi pátrať. Už na druhý deň zadržali podozrivého muža. 45 ročný Ladislav zo Šoporne najskôr všetko popieral. Viac svetla do prípadu vniesol 50 ročný muž, ktorý všetko videl. Ten bol k celej veci vypočutý ako svedok a na polícii popísal, ako ku skutku došlo.

Viackrát súdne trestaný muž, ktorý len pred 10 dňami opustil brány väzenia, si bude pravdepodobne opäť obliekať väzenskú rovnošatu.

Poverený policajt ho obvinil z prečinu ublíženia na zdraví, za ktorý mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na dva roky. Zároveň bol spracovaný podnet na návrh na jeho vzatie do väzby.

zdroj: KR PZ Nitra

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre