04252024štv

Predavačka v Levickom City Parku krikom vyplašila lúpežníka

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Predavačka v Levickom City Parku krikom vyplašila lúpežníkaLEVICE 13. januára 2015 - Neznámy páchateľ maskovaný okuliarmi zazvonil v nedeľu podvečer na zadný vchod skladu v obchodnom centre v Leviciach. Po tom, ako predavačka otvorila dvere, ju muž zatlačil do vnútra a povedal jej, aby otvorila trezor.

Žena začala kričať a snažila sa utiecť, pričom spadla na zem. Nad bezbrannou predavačkou ležiacou na zemi stál páchateľ s nožom v ruke s dĺžkou čepele asi 20 cm. Hlasný krik poškodenej počula jej kolegyňa z predajne a pribehla do skladu. Keď ju páchateľ uvidel, vybehol von a z miesta ušiel. Z predajne nič nezobral. Predavačka pri páde utrpela ľahké zranenia.

Muž mal asi 190 cm bol plnoštíhlej postavy. Oblečenú mal tmavú zimnú vetrovku, sivé nohavice s oranžovými vreckami a na hlave kapucňu. Obuté mal robotnícke topánky. Cez tvár mal previazanú tmavú šatku a na očiach plastové ochranné okuliare. Po páchateľovi policajti pátrajú.

Presspoint Levice
Zároveň polícia žiada o pomoc pri pátraní aj prípadných svedkov, ktorí sa v nedeľu 11.1.2015 v čase okolo 17.00 hodiny pohybovali na ulici Turecký rad pri obchodnom centre City Park a všimli si čokoľvek, čo by polícii pomohlo pri zistení páchateľa, aby svoj poznatok oznámili na bezplatnom čísle polície 158.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Levíc začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, za ktorý v zmysle zákona hrozí páchateľovi v prípade jeho zistenia a preukázania viny trest odňatia slobody na 7 až 12 rokov.

zdroj: KR PZ Nitra
 
NEPREHLIADNITE:Portál Leviceonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo je v obchodnom zastupovaní portálu Leviceonline.sk, ozvite sa.

Staňte sa spolutvorcom portálu LEVICEONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Leviceonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) leviceonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre