04192024pia

Na cestách Nitrianskeho kraja zahynulo len za dva dni až päť ľudí

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NITRIANSKY KRAJ 14. novembra 2021 - Cesty Nitrianskeho kraja zažili mimoriadne tragickí víkend. Len počas dvoch dní tu zahynulo až päť ľudí. Ako informuje Polícia na svojej Facebook stránke, v piatok 12.11.2021 popoludní dopravná nehoda pri Komjaticiach - dvaja mŕtvi, v noci dopravná nehoda v Koniarovciach - jeden mŕtvy, v sobotu 13.11.2021 v podvečer Šaľa - jeden mŕtvy, pred polnocou Nové Zámky - jeden mŕtvy.

Na cestách Nitrianskeho kraja zahynulo len za dva dni až päť ľudí

Polícia v Nových Zámkoch objasňuje okolnosti tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala medzi obcami Komjatice a Lipová. "Vodič osobného vozidla VW Passat pravdepodobne plynule prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s nákladným vozidlom a následne s okoloidúcim vozidlom Suzuki Vitara. 36-ročný vodič VW a jeho 33-ročná spolujazdkyňa pri dopravnej nehode zahynuli. Vodič Suzuki sa pri nehode ľahšie zranil. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragédie sú predmetom vyšetrovania," informuje Polícia.

Prečítajte si aj:

Na cestách Nitrianskeho kraja zahynulo len za dva dni až päť ľudí

Polícia v Topoľčanoch objasňuje okolnosti dopravnej nehody, ktorá sa stala v sobotu 13.11.2021 krátko po polnoci v obci Koniarovce. "21-ročný vodič osobného auta pravdepodobne nezvládol riadenie a s vozidlom zišiel z cesty a narazil do plota rodinného domu. Pri náraze vyletel z auta 17-ročný spolujazdec, ktorý na následky utŕžených zranení zomrel na mieste nehody. Vodič bol policajtmi podrobený dychovej skúške, tá bola pozitívna - 1,31 promile! Predbežnou príčinou tejto dopravnej nehody bola vysoká rýchlosť, ktorou auto obcou prechádzalo a samozrejme alkohol v krvi vodiča, ktorý mu zrejme dodal potrebnú guráž. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina tejto tragédie sú predmetom vyšetrovania," dodáva Polícia.

V Šali na kruhovej križovatke pri nákupnom centre došlo k zrážke osobného auta a chodca. "30-ročný vodič VW Sharan pravdepodobne neskoro spozoroval 62-ročného chodca a došlo k zrážke. Telo chodca následne spadlo rovno pod kolesá iného vozidla, ktoré riadila 30-ročná vodička. Muž na následky zranení zomrel na mieste nehody," informuje Polícia.

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Na cestách Nitrianskeho kraja zahynulo len za dva dni až päť ľudí

Okolo jedenástej hodiny v noci 13.11.2021 došlo k nehode v Nových Zámkoch na účelovej komunikácii smerom na Bánov. "Pri nej mladý vodič Škody Fábia pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a zišiel z cesty a narazil s autom do stĺpu elektrického vedenia. Vozidlo sa následkom nárazu niekoľkokrát prevrátilo a vyvrátený stĺp naň spadol. V aute sa viezli piati mladí chalani. Jeden 18-ročný chlapec zrážku neprežil, ďaľší 19-ročný je vážne zranený a dvaja 18-roční a 19-ročný vodič sa zranili ľahšie," opisuje Polícia.

Na cestách Nitrianskeho kraja zahynulo len za dva dni až päť ľudí

Dopravní aj poriadkoví policajti v Nitrianskom kraji sa neustále venujú dohľadu nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky. "V úseku medzi Lipovou a Komjaticami, kde sa stala jedna z tragédií boli dokonca len hodinu pred ňou. Neustále meranie najvyššej povolenej rýchlosti, cestné kontroly zamerané na požitie alkoholu a omamných látok vodičmi pred jazdou, telefonovanie, nesprávny spôsob jazdy a iné porušenia pravidiel budú predmetom našich kontrol aj naďalej a to aj pri špeciálnych akciách. JAZDITE ZODPOVEDNE!," uzatvára Polícia.

zdroj a foto: Facebook Polícia SR - Nitriansky kraj

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre