04192024pia

V derby prehra o 4 góly + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

HK Levice - HC Mikron Nové ZámkyLEVICE 29. augusta 2011 - HK LEVICE 4:8 HC MIKRON NOVÉ ZÁMKY (2:3; 2:3; 0:2)

Góly LV: 12. Ostertág (Matejov, Vaško), 15. Ivan (Mäsiar), 22. Ostertág, 31. Ostertág (Adámik, Drgoň)

Zostava LV: Burda – Horváth, Šebo, Ostertág, Matejov, Vaško – Kasana, Filip E., Kmeť L., Filip M., Uhrin – Ivan, Drgoň, Mäsiar, Kmeť M., Adámik
Vylúčenia: 5:8 + Kasana (Levice) 5 min.+DKZ – napadnutie hlavy a krku., Ostertág (Levice) 10 min. – nešportové správanie, Dobrý (N.Zámky) DKZ – nešportové správanie, Baron (N.Zámky) 5min.+DKZ – napadnutie hlavy a krku, Kalina (N.Zámky) TH – kopnutie, Tarnócy (N.Zámky) 10 min. – nešportové správanie


Po zápase sme oslovili i trénera HK Levice Mgr. Mariána Fliegu, ktorý prvé dva odohrané prípravné zápasy charakterizoval nasledovne: "Snažíme sa trošku formovať a dávať hokeju nejakú tú tvár. Z hľadiska herného systému je to ešte veľmi čerstvé, bude trvať ešte dva - tri týždne, kým sa s ním chalani zžijú. Myslím si, že na to, že je len úvod predsúťažného obdobia a náš súper bol kvalitný, rovnako i v predchádzajúcom zápase s Topoľčanmi, aj teraz to bolo v rámci našich možností. Som celkom spokojný."

Mgr. Marián Fliega - tréner HK Levice"Súper trénuje dvojfázovo, sú to hráči, ktorí hrali extraligu alebo prvú ligu. My máme neskúsené mladé mužstvo. Našou úlohou bolo im čo najviac hru znepríjemniť a to sa nám aj podarilo," zhodnotil kvalitu súpera a základy prehry Mgr. Marián Fliega.

Zaujímalo nás i to, čo je s našou novou posilou Martinom Gálikom: "Martin je veľká osobnosť. Keďže teraz do hry nezasiahol, bolo to výrazné oslabenie nášho prvého útoku, ktorý je najproduktívnejší. Určite by aspoň dva body spravil. Mal virózu a na tento zápas dostal voľno. Priestor dostali ďalší mladí hráči, na ktorých chceme stavať," ukončil tréner žlto-zelených.

Fotografie z druhého prípravného zápasu nájdete v našej fotogalérii.

zdroj: ms, hklevice.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre