04192024pia

Prvá jarná domáca prehra Levičanov, pokorili ich Veľké Ludince

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Prvá jarná domáca prehra Levičanov, pokorili ich Veľké LudinceLEVICE 25. marca 2012 - Levickí futbalisti sa po prvý krát v jarnej časti Majstrovstiev regiónu - Západ 2011/2012 predstavili domácim fanúšikom v 18. kole v nedeľu 25. marca 2012 v derby zápase s mužstvom TJ Družstevník Veľké Ludince, ktorému podľahli 0:1.

FK Slovan Levice - TJ Družstevník Veľké Ludince 0:1 (0:1)

Hlasy po zápase :

Ing. Urban František, asistent trénera TJ Družstevník Veľké Ludince: Dnešný zápas hodnotím ako jeden priemerný zápas, nakoľko sa stretli dve mužstvá, ktoré sa poznajú veľmi dobre. Sú v nich hráči, ktorý spolu vyrastali. Mužstvá proti sebe nastúpili s rovnakou taktikou. Dnešný zápas určite nebol krásny, bol to skôr boj na ihrisku. Bol to veľmi jednoduchý futbal, nakopávali sa lopty. Myslím si, že divák dnes neodchádzal z futbalu nadšený, ale účel svätí prostriedky. Sme spokojní s troma bodmi, ale som presvedčený, že obe mužstvá dokážu hrať oveľa kvalitnejší futbal.

S čím ste išli do tohto zápasu?

Dnes sme na zápas nastúpili veľmi dobre naladení, nakoľko nám dobre vyšiel úvod jarnej sezóny. Vyhrali sme u lídra tabuľky a to nás povzbudilo. Môžem povedať, že okrem jedného hráča nemáme nikoho zraneného, sme skoro v kompletnej zostave. Pri všetkej skromnosti, aj do Levíc sme išli s tým, s čím sme išli aj do Považskej Bystrice, a to minimálne po bod. Zimná príprava sa nám mimoriadne vydarila, naša defenzíva je lepšia ako ofenzíva.



Aké sú Vaše ambície do sezóny?

Naše ambície sa nemenili ani vtedy, keď sme boli poslední, ani teraz, keď sme sa dostali do plusových bodov. Hráme futbal v skromných podmienkach, určite v skromnejších ako v Leviciach. My ideme do každého zápasu s chuťou vyhrať, že sa nám to vždy nepodarí, to je druhá vec. O postupe však určite neuvažujeme.

Prvá jarná domáca prehra Levičanov, pokorili ich Veľké Ludince Prvá jarná domáca prehra Levičanov, pokorili ich Veľké Ludince

Marcel Pavlík, kapitán FK Slovan Levice: Bol to derby zápas o jednom góle, ktorý sme bohužiaľ dostali my. V druhom polčase sme s tým chceli niečo spraviť, ale hrali sme proti vetru. Chceli sme využívať naše štandardné situácie, tie nám však nevychádzali. Mrzí nás prehra.

Gól inkasovaný hneď v úvode zápasu Vás asi prekvapil...

Nieže prekvapil, boli sme pod psychickým tlakom, strácali sme lopty v strede, aj hore a nakoniec sme loptu hore nedokázali podržať. Nešli sme, málo sme išli do zakončenia.

Nevychádzali Vám nakopávané lopty, počas polčasovej prestávky ste zmenili taktiku?

Povedali sme si, že to musíme skúšať viac po zemi a realizovať nejaké kombinície, žiaľbohu nám to nevychádzalo.

Vyhrali ste dva zápasy vonku, teraz prehra doma...

Mám pocit, že sme vonku hrali oveľa uvoľnenejšie. Dnes sme ich chceli dostať hneď na začiatku zápasu, paradoxne sme hneď na začiatku my dostali gól.

Aké sú ambície do ďalšieho kola?

Získať body. Ideme do Gabčíkova, kde to býva dosť divoké. Uvidíme, čo tam bude. Dúfame, že už budeme v početnejšom množsve a že konkurencia v mužstve porastie.

Najbližší zápas:
Gabčíkovo - FK Slovan Levice, 1.4.2012 o 15:30 hod.

Aktuálna tabuľka:
1. Piešťany 39
2. P.Bystrica 38
3. Komárno 35
4. FK Slovan Levice 33
5. Skalica 30
6. V.Ludince 30
7. Gabčíkovo 30
8. FC Horses Šúrovce 25
9. TJ Partizán Domaniža 23
10. Topoľníky 20
11. Nová Ves n/V. 19
12. Palárikovo 18
13. Bánovce n/B 17
14. J.Bohunice 16
15. D.Streda B 13
16. Galanta 13

Pripravili sme pre Vás fotoreportáž zo zápasu, všetky naše fotografie si môžete pozrieť v našej fotogalérií, alebo kliknite na tento link.

zdroj a foto: ab, www.leviceonline.sk, video: Levická televízia

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre