04202024sob

Levickí futbalisti s ďalším plným domácim bodovým ziskom, zdolali Dunajskú Stredu B

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 6. mája 2012 - Na levickom futbalovom štadióne sa v nedeľu 6. mája odohralo 24. kolo futbalových Majstrovstiev regiónu - Západ medzi domácim mužstvom FK Slovan Levice a "B" tímom Dunajskej Stredy. Vo vyrovnanom zápase sa rozhodlo až v druhej polovici druhého polčasu, keď rozhodujúci gól vsietil domáci Branislav Turčan.

Levickí futbalisti s ďalším plným domácim bodovým ziskom, zdolali Dunajskú Stredu B

FK Slovan Levice - Dunajská streda "B" 1:0 (0:0)

Marcel Pavlík, kapitán FK Slovan Levice: "Vedeli sme, že tím "B" tímu Dunajskej Stred sa dopĺňa hráčmi "A" tímu, ale nečakali sme, že na dnešný zápas nastúpia toľkí, až piati. Hosťujúci hráči hrali dobre. Bol to celkom dobrý zápas, mali sme šance v prvom aj v druhom polčase. Možno to nebol oku lahodiaci futbal pre diváka, padol iba jeden gól, ale my sme spokojní, že sme dosiahli tri body. Tým sme potvrdili naše víťazstvo z predchádzajúceho kola v Novej Vsi nad Váhom.

Chceli sme hrať nátlakovo, bohužiaľ sa nedalo, pretože boli veľmi silní jeden na jedného a taktiež boli silní na lopte. Do šancí sme sa dostávali sporadicky.

Budúci týždeň nás čaká zápas jari, na ktorý sa veľmi tešíme. Ideme tam po tri body. Piešťany sa náš boja, chodia sa pozerať na naše zápasy, takže dúfam, že tam vyhráme. V súťaži sa bude rozhodovať do posledného kola. Sú tam tri mužstvá, ktoré sa bijú o postup, takže uvidíme, kto z koho."

Levickí futbalisti s ďalším plným domácim bodovým ziskom, zdolali Dunajskú Stredu B

Dezider Varga, Dunajská Streda "B": "Škoda, že sme v dnešnom zápase nedokázali bodovať. Podarilo sa nám do mužsva dostať niekoľko hráčov z "A" mužstva, ktorý hrali dobre. Bouhužiaľ sme sa nedostávali do vyložených šancí, až v závere. Domáci sa takisto snažili tlačiť, no nedarilo sa im to. Bol to bojovný zápas, škoda však, že so smutným koncom pre nás.

Do Levíc sme neprišli len brániť, spoliehali sme sa na hráčov z "A" mužstva, ktorý sa neboja lopty. Sú to hráči, ktorý vedia hrať "od nohy do nohy", vedia zakombinovať. Myslím si, žeby bola remíza spravodlivejšia."

Pripravili sme fotoreportáž zo zápasu, fotografie si môžete pozrieť v našej fotogalérií.

Najbližší zápas:

25. kolo - Sobota, 12. máj 2012 o 16:30: Piešťany - FK Slovan Levice

Aktuálna tabuľka:

1. Piešťany 52
2. P.Bystrica 51
3. FK Slovan Levice 51
4. Skalica 42
5. Komárno 42
6. V.Ludince 37
7. Gabčíkovo 37
8. FC Horses Šúrovce 34
9. Topoľníky 27
10. Palárikovo 27
11. TJ Partizán Domaniža 26
12. J.Bohunice 24
13. Galanta 22
14. Nová Ves n/V. 20
15. Bánovce n/B 20
16. D.Streda B 14

Pozrite si aj videoreportáž nášho partnera Levickej televíznej spoločnosti, s.r.o. zo zápasu:

zdroj a fotografie: ab, www.leviceonline.sk, video: Levická televízna spoločnosť, s.r.o.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre