04252024štv

Levičania doma hladko zdolali Palárikovo rozdielom triedy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 22. apríla 2012 - Levickí futbalisti Slovan-a Levice nastúpili na domácom trávniku v 22. kole Majstrovstiev regiónu - Západ v nedeľu 22. apríla proti mužstvu OTJ Palárikovo. Po prvom polčase domáci vyhrávali 2:0 po góloch Tomáša Šlachtu v 14. minúte a Tomáša Feješa v 34 minúte, kedy domáci na trávniku dominovali.

Levičania doma hladko zdolali Palárikovo rozdielom triedy

Do druhého polčasu Levičania nastúpili v defenzívnejšom tempe, hostia mali veľkú šancu znížiť ich najlepším strelcom Pavlom Zlatňanským, no nepodarilo sa im to. Domáci preto trestali v 87. minúte tretím gólom Petra Molnára.

FK Slovan Levice - OTJ Palárikovo 3:0 (2:0)

Šlachta (14 min.), Feješ (34 min.), Molnár (87 min.)

Pozrite si videoreportáž nášho partnera Levickej televíznej spoločnosti, s.r.o. zo zápasu:

Hlasy po zápase:

Tomáš Feješ, FK Slovan Levice: Myslím si, že sa zápas viedol v našej réžií, prvými dvoma gólmi sme rozhodli zápas. V druhom polčase z našej strany nebola už taká aktivita, dali sme ešte jeden gól a myslím si, že sme zvíťazili zaslúžene.

Hralo sa Vám dobre?

Určite áno, je to radosť hrať a dať gól po piatich týždňoch, pretože si to človek váži, keď je zranený a nemôže ísť na ihrisko.

Ako ste videli situáciu s Vašim gólom?

Marcel Pavlík dával loptu po zemi, ja som si ju prebral zľava, vyskúšal som vystreliť a padlo to tam.

S akými ambíciami pôjdete do Novej Vsi?

Mi ideme do každého zápasu vyhrať, takisto to bude aj teraz.

Levičania doma hladko zdolali Palárikovo rozdielom triedy

Alfon Višňovský, tréner OTJ Palárikovo: Gratulujem domácim k víťazstvu. V prvom polčase boli lepší, využili naše naivné chyby v defenzíve. Ľahko vyhrávali 2:0, potom sa im už hralo dobre. Hrajú o postup, myslím si, že majú lepšie mužstvo. V druhom polčase mi z ich strany chýbalo väčšie nasadenie, začali trošku brániť. My sme následne trocha prebrali iniciatívu, keďže sa domáce mužstvo stiahlo do defenzívy. Mohli sme dať na 2:1 a skomplikovať zápas, bohužiaľ sa nám to nepodarilo. Zlatňanský je najlepším strelcom a mal by takéto šance premieňať. Zápas by sa následna určite zdramatizoval. Následne sa potvrdilo pravidlo "nedáš - dostaneš" a prehrali sme rozdielom triedy. Ešte raz gratulujem Leviciam, nech sa bijú o postup, majú dobré mužstvo. Myslím si však, že za druhý polčas sa nemáme za čo hanbiť.

Aké má mužstvo ambície do tejto sezóny?

V podstate je už polovica jarnej časti, dobrými výsledkami sa chceme pričiniť o to, aby sme v tabuľke vyskočili o trochu vyššie. Stred tabuľky je dosť nabitý, ale myslím si, že z poľa ohrozenia asi výjdeme. Tam sú mužstvá dosť v mínusových bodoch. Na druhej strane musíme byť ostražitý, pretože 3-bodový systém velí doma vyhrať. Najbližšie sa budeme sústreďovať na domáci zápas s Domanižou a zabodovať, aby sme mali pokojný spánok.

Nabližší zápas:

23.kolo - Nová Ves/V. - FK Slovan Levice, 29.4.2012 o 16:00 hod.

Najbližší domáci zápas:

24. kolo - FK Slovan Levice - D. Streda "B", 6.5.2012 o 16:30 hod.

 

Pripravili sme aj fotoreportáž zo zápasu, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérií, alebo kliknite na tento odkaz.

zdroj a fotografie: ab, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre