04242024str

Ján Gonda mieri do Veľkých Ludiniec

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ján Gonda mieri do Veľkých LudiniecBývalý levický futbalista Ján Gonda, ktorý niekoľko rokov kopal za Vráble, prestupuje do Veľkých Ludiniec.

Túto informáciu nám v stredu večer potvrdil samotný futbalista. „Je to síce veľmi čerstvý prestup, ale máte pravdu. Práve som sa vrátil z tréningu, o mojom odchode som ešte nestihol povedať ani hráčom vo Vrábľoch,“ povedal Gonda.

Pravý obranca, ktorý sa zvykne objaviť aj v stredovej formácii nejde do neznáma. „Poznám prakticky celé mužstvo, veď mi tam dlho hráva brat. Dúfam, že sa spolu objavíme aj na ihrisku.“

Veľké Ludince privítajú v treťom kole doma Levice. „Teším sa na ten zápas, bude to motivácia „proti svojim“ navyše. Verím, že stretnutie dotiahneme do víťazného konca, aj keď som počul, že Levičania si chcú odniesť všetky body. Uvidíme, netreba ale zabúdať, že každý zápas začína za stavu 0:0,“ hovorí šikovný futbalista.

Veľké Ludince sa v minulých sezónach pohybovali zväčša v strede tabuľky. „Myslím si, že máme dobrý káder, verím, že jeho sila nás predurčuje na to, aby sme sa pohybovali v hornej polovici tabuľky,“ zamýšľa sa futbalista, ktorý Vráble opúšťa po piatich rokoch.

zdroj a fotografia: Tomáš Bačík

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre