04232024uto

Prvomájové popoludnie spestrilo sviatok práce aj napriek horšiemu počasiu + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Prvomájové popoludnie spestrilo sviatok práce aj napriek horšiemu počasiu + fotografieLEVICE 3. Mája 2011 - Na sviatok práce 1. mája 2011 sa konalo v parku M. R. Štefánika v Leviciach kultúrne popoludnie pod názvom „Prvomájové popoludnie“. Predstavili sa dievčatá zo skupiny Girls so svojim koncertom pre najmenších. Skupinu tvoria tri dievčatá, a to Barbora, Michaela a Sára, ktoré sú súčasne aj víťazkami obľúbenej detskej televíznej súťaže Mini talent show.

Pre ich fanúšikov bola pripravená aj autogramiáda.

 

Nasledovala zumba s Luciou pre deti aj pre dospelých, kde si mohli priamo na mieste zacvičiť úplne všetci. Pre skôr narodených vystúpili „Veselí chlapci“ z Veľkých Kozmáloviec, ktorí so svojimi ľudovkami roztancovali azda každého. Park bol plný rodičmi s ich ratolesťami.

Prvomájové popoludnie spestrilo sviatok práce aj napriek horšiemu počasiu + fotografie

Oslovili sme pani riaditeľku MsKS Levice, aby nám čo-to prezradila o podujatí: “Toto podujatie sa zorganizovalo po dlhom období. Na prvého mája sme sa rozhodli pripraviť toto popoludnie, hoci nám počasie celkom nevyšlo, ako sme si predstavovali, ale napriek tomu si myslíme, že 1. Máj je pekný sviatok, hodný osláv. Na prvého mája dlho nič nebolo, dlho sa nič nedialo, tak sme sa rozhodli, že pripravíme takéto pekné popoludnie pre deti a dospelých.”

Pozrite si aj ďalšie fotografie z podujatia v našej fotogalérii, alebo kliknite na tento link.

zdroj a fotografie: mt

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre