04262024pia

Štúrovská skupina MadDogX si uctí pamiatku fanúšika

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 18. mája 2013 – Rocková skupina MadDogX zo Štúrova sa predstaví so svojím novým rockovým akustickým programom Levičanom na netradičnom jarmoku v sobotu 18. mája 2013! Chalani to majú tento rok nabité, počas leta 2013 vystúpia na Topfeste, Podhájska fest-e, zúčastnia sa Tumultus fest-u, Jambo fest-u v Maďarsku a samozrejme neobídu ani ďalšie festivaly.

Štúrovská skupina MadDogX si uctí pamiatku fanúšika

Začiatkom februára hrala skupina v Budapešti (Gitár Pont Café) s kapelou Stress. Koncom marca zahrala kapela ako hosť známej skupiny The Rock Band v klube Crazy Mama v Budapešti a 4. apríla 2013 v Esztergom (HU) HellGate rock club-e so skupinou Mobilmánia. Pokračovaním bol koncert vo veľmi známom budapeštianskom klube Pecsa Music Café dňa 19. apríla.

RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

Vo februári boli členovia kapely MadDogX v rádiu Best Of Rock FM (Budapešť) na živom hodinovom rozhovore a taktež na živom jeden a pol hodinovom rozhovore v rádiu Motoroshang Rock Rádio (Budapešť). V ten večer odohrali chlapci koncert v Coffee-TÉRia klube v meste Százhalombatta. Čakajú ich aj v iných maďarských rádiách ako napr. Szív rádio, Forrás rádio, Rockvilág rádio, Fezen rádio, Kék Duna rádio i ďalšie. Potom príde na rad Pátria rádio a Slovenský rozhlas. Do Maďarska pocestuje so skupinou na tieto rozhovory aj gitarista skupiny Metropolis Jimi Cimbala, ktorý účinkuje v súťaži Československá Superstar a skupinu Grexabat s Marianom Greksom, ktorá bude predkapelou skupiny Whitesnake na Slovensku koncom júna.

Štúrovská skupina MadDogX si uctí pamiatku fanúšika

Kapela sa na PopRock feste v Novej Bani zoznámila s oddaným fanúšikom, ktorý krátko na to tragicky zahynul. Chalani uvažujú o napísaní piesne na jeho pamiatku a rozhodli sa fotku, na ktorej si Miloš podáva ruku so spevákom KetChup-om, umiestniť so súhlasom jeho rodičov v booku ich ďalšieho albumu. Koncert, ktorý bude kapela hrať 29. júna 2013 na PopRock feste v Novej Bani venujú za účasti jeho rodiny na pamiatku fanúšika Miloška Danka.

Pozrite si ich videoklipy:

Liberation :

Personal Life :

Link na koncert v Budapešti: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=510978388923302&set=a.510978325589975.110424.463605320327276&type=1&theater


Pozrite si aj:
- Videorozhovor so skupinou MadDogX;
- Výstava karikatúr a fotografií „Človek človeku“ speváka skupiny MadDogX;
- VEĽKÁ LETNÁ PÁRTY v znamení koncertov troch vynikajúcich kapiel a krstu CD;
- Veľká letná párty 2011 vo fotografiách;
- Skupina MadDogX pokrstila svoj debutový album;
- MadDogX odohrá dobročinný koncert v Čate, ich tvorba aj v dokumente o Arnoldovi Schwarzeneggerovi;
- Riders Party 2012 - už po piatykrát v Leviciach;
- Veľká letná párty 2012 v podaní hudobných hviezd + fotografie.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre