04192024pia

Prvý ročník Gold Festu otvorí svoje brány už v piatok

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Prvý ročník Gold Festu otvorí svoje brány už v piatokNITRA 8. septembra 2011 - Desiatky česko-slovenských hitov, ktoré dobre poznajú celé generácie, odznejú už tento piatok a v sobotu na prvom ročníku hudobného festivalu Gold Fest v Nitre.

 

 

Veľké stretnutie hudobných skupín a spevákov, ktorí sa na scéne popmusic pohybujú viac ako 20 rokov, sa uskutoční 9. a 10. septembra v priestoroch nitrianskeho amfiteátra. Jeho brány sa pre verejnosť otvoria o 16.00 h a prvý koncert v réžii skupiny Taktici začne o 17.00 h. Počas dvoch dní vystúpia na scéne interpreti ako Dalibor Janda, ktorý príde aj s dcérou Jiřinou Annou, Michal David, Peter Nagy so skupinou Indigo, Janek Ledecký, Vašo Patejdl, Beáta Dubasová, skupiny Tublatanka, Vidiek, Modus a mnohí ďalší. A finále najväčších hitov bude v sobotu večer patriť zoskupeniu Disco Medley, v rámci ktorého zaspievajú hneď niekoľkí interpreti.

,,Nejde nám o retro a už vôbec nechceme spomínať. Práve naopak. Všetci interpreti majú stále čo povedať,“ hovorí kreatívny riaditeľ Produkčného domu Forza Pavol Danišovič. Nadšený z takéhoto zoskupenia je aj spevák Michal David, ktorého 90-minútový koncert bude vrcholom piatkového večera. ,,Zoberte pár priateľov, pôjdeme nonstop,“ odkázal z Prahy známy hitmaker.

Väčšina československých hudobných legiend poteší svojich fanúšikov aj prostredníctvom osobných autogramiád, ktoré sa uskutočnia priamo na mieste festivalu.
Organizátormi dvojdňového GOLD FESTu sú Produkčný dom Forza a mesto Nitra a hudobný maratón plný známych muzikantov  bude jednou z najväčších akcií v meste pod Zoborom, ktoré je ľahko dostupné aj fanúšikom z okolitých miest.

Prvý ročník Gold Festu otvorí svoje brány už v piatok

 

zdroj a foto: FORZA

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre