04252024štv

Nový hudobný festival Gold Fest vypukne v septembri + súťaž o vstupenky!!!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Nový hudobný festival Gold Fest vypukne v septembri + súťaž o vstupenky!!!Legendy česko-slovenskej popmusic vystúpia začiatkom septembra na novom hudobnom festivale Gold Fest 2011, ktorý sa uskutoční v Nitre.

Hudobné festivalové leto tohto roku neskončí už v auguste. V meste pod Zoborom sa 9. a 10. septembra uskutoční veľké stretnutie hudobných skupín a spevákov, ktorí sa na scéne popmusic pohybujú viac ako 20 rokov a ich sláva odštartovala ešte za čias Československa

 

 

Na scéne nitrianskeho amfiteátra sa tak divákom postupne predstavia speváci ako Dalibor Janda, Peter Nagy so skupinou Indigo, Janek Ledecký, Vašo Patejdl, Michal David, skupiny Tublatanka, Vidiek, Turbo, Modus, Beáta Dubasová a ďalší. Na dvojdňovom festivale odznejú tie najväčšie česko-slovenské hity, ktorých melódie a texty si spieva niekoľko generácií.

Hudobný maratón plný muzikantských legiend bude jednou z najväčších akcií v meste pod Zoborom, ktoré je ale ľahko dostupné aj fanúšikom z okolitých miest. Organizátori, ktorými sú Produkčný dom Forza a mesto Nitra, chcú zároveň taktou formou predĺžiť ,,festivalové leto“ na Slovensku.

 

Sagvan Tofi si dá festivalovú premiéru na Gold Feste

Český herec, spevák i režisér Sagvan Tofi bude jedným z účinkujúcich na prvom ročníku hudobného festivalu Gold Fest, ktorý sa 9. a 10. septembra uskutoční v Nitre s podtitulom Legendy Československa.

Tofi nepríde len zaspievať svoj najväčší hit Dávej, ber. Dostal totiž ponuku uvádzať tento nový festival, ktorú prijal. ,,Sagvan uvedie niektoré vystúpenia hudobných skupín, ale nebude to moderovanie v tom pravom slova zmysle. Má v sebe plno energie a vtipu, veríme, že divákov pobaví,“ povedal Pavol Danišovič, kreatívny riaditeľ Produkčného domu Forza, ktorý festival spolu s mestom Nitra organizuje.

Veľké stretnutie hudobných skupín a spevákov, ktorí sa na scéne popmusic pohybujú viac ako 20 rokov a ich sláva odštartovala ešte za čias Československa sa uskutoční v priestoroch nitrianskeho amfiteátra.

Dvojdňový GOLD FEST ponúkne návštevníkom tie najväčšie česko-slovenské hity. ,,Nejde nám o retro a už vôbec nechceme spomínať. Práve naopak. Všetci interpreti majú stále čo povedať a to je na tom to úžasné,“ dodal Danišovič.


Dalibor Janda: Teším sa do Nitry!

Český spevák Dalibor Janda bude jedným z headlinerov nového hudobného festivalu Gold Fest, ktorý sa 9. a 10. septembra uskutoční na amfiteátri v Nitre.

Trojnásobný zlatý slávik, známy svojim chrapľavým hlasom, zaspieva návšteníkom v druhý deň festivalu a podobne ako viacero jeho kolegov sa už do Nitry teší. Z Čiech poslal aj svoj videopozdrav. ,,Teším sa na Vás,“ odkazuje v ňom hudobná legenda s gitarou v rukách. Janda na festivale vystúpi so zhruba 40 minútovým unplugged programom, počas ktorého nebudú chýbať hity ako Hurikán, Kde jsi či Oheň, Voda, Vítr.

Videopozdravy jednotlivých účinkujúcich si môžete pozrieť na tomto linku.

Hudobný maratón plný československých muzikantských legiend a hitov bude jednou z najväčších akcií v meste pod Zoborom, ktoré je ľahko dostupné aj fanúšikom z okolitých miest. Do 31. augusta sa bude dať dvojdňová vstupenka kúpiť za 12 €. Od 1.9.-8.9. za 14 € a na mieste 17 €. Tu bude k dispozícii aj jednodňový, sobotňajší lístok a to za 13 euro.


Portál Leviceonline.sk pripravil pre Vás súťaž o 2x2 vstupenky na tento skvelý hudobný festival. Viac informácii o súťaži nájdete na tomto linku.

zdroj: Forza

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre