04202024sob

Jerguš Oravec sa predstavil Levičanom na oslave 3. výročia skupiny Cool Blues Band

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 1. septembra 2012 - Levický hudobný klub Riders Music Pub v piatkový večer 31. augusta 2012 oslavoval. Bluesová hudobná skupina Cool Blues Band totiž slávi 3. výročie svojho vzniku a na to si ako hosťa pozvala známeho superstáristu a talentovaného muzikanta Jerguša Oravca. Ten samotný koncert spustil niekoľkými svojimi piesňami ako i covermi, pričom ho zaplnený pub odmenil burácajúcim potleskom.

Jerguš Oravec sa predstavil Levičanom na oslave 3. výročia skupiny Cool Blues Band

Nasledovala očakávaná a oslavujúca kapela Cool Blues Band na čele s gitarisom a lídrom kapely Ďurim Urgácsom, ktorá svojimi skladbami privádzala obecenstvo do varu. Neskôr sa k nim pridal aj Jerguš Oravec a tak vo skvelej nálade a zábave pekný hudobný večer pokračoval.

Jerguš Oravec sa predstavil Levičanom na oslave 3. výročia skupiny Cool Blues Band

Pred samotným začiatkom koncertu sme oslovili novú speváčku skupiny Cool Blues Band Katarínu Lukáč Szebeniovú a spýtali sme sa jej, ako by charakterizovala svoje doterajšie účinkovanie v kapele. "Myslím, že sme sa s kapelou celkom dobre zladili a snažíme sa robiť dobrú hudbu. V rámci skupiny sa snažíme zabávať a tiež baviť ľudí, v tomto trende by sme chceli aj pokračovať," vyjadrila sa charizmatická speváčka. Zaujímalo nás, aké má ambície v rámci kapely. "Určite by sme chceli dosiahnuť niečo viac. Máme naplánované nejaké to CD. Uvidíme, ako sa to podarí a v akom časovom intervale. Určite však chcem ísť ďalej," prezradila Katarína Lukáč Szebeniová, ktorá pevne verí, že je prínosom pre kapelu.

Na koncerte sme boli aj my z portálu Leviceonline.sk, prinášame Vám preto z neho krátku fotoreportáž.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre