04252024štv

V Banskej Štiavnici zorganizovali už 13. ročník benefičného festivalu Osmidiv (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BANSKÁ ŠTIAVNICA 28. augusta 2022 - Občianske združenie Milan Štefánik zorganizovalo v Banskej Štiavnici už 13. ročník benefičného festivalu pre osoby s mentálnym postihnutím. Kvôli počasiu sa podujatie tentokrát konalo pod strechou v miestnom kultúrnom dome, no o zábavu a vynikajúcu atmosféru nebola núdza.

V Banskej Štiavnici zorganizovali už 13. ročník benefičného festivalu Osmidiv (video)

Celou akciou moderátorsky sprevádzal Roman Pomajbo a návštevníkom sa predstavila skupina Polemic, Abba Tribute Show a čerešničkou na torte bol koncert Václava Neckářa so skupinou Bacily.

Počas podujatia nechýbali rôzne aktivity, ktoré si návštevníci mohli vyskúšať. Či už to bola enkauistika, teda práca so žehličkou a voskovkami, maľovanie sadrových odliatkov, maľovanie na tvár a ruky, výroba kožených náramkov s vlastným menom, razenie mincí alebo výroba prútených košíčkov. Na žiadnom z týchto podujatí nechýbala ani súťaž o najkreatívnejší transparent a najkrajšie mávátko, ktoré si mnohí návštevníci aj sami vyrobili.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Na podujatí sme boli aj my a preto sme z neho pripravili video reportáž aj s rozhovormi so všetkými účinkujúcimi a organizátormi:

zdroj, foto a video: Andrej Budai foto - video služby, Leviceonline.sk, TV TEKOVHONT

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre