04192024pia

Addictive party 9.4.2011: last info + line up

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Addictive party 9.4.2011: last info + line up, foto: RocketZačiatok aprílovej Addictívky by sme mohli už odpočítavať aj na hodiny. Brány Bowling Dance Clubu sa otvoria už zajtra o 22:00, prinášame vám preto line-up a ďalšie užitočné info vrátane VIP špecialitiek ;-)

Záver promo kampane 14. edície „Adiktívky“ sme nasmerovali na tie najdôležitejšie informácie, ktoré vám v mnohých prípadoch odbúrajú zbytočný stres pred party.

Ak dorazíte na miesto konania v predstihu, rozhodne nestresujte. Vo vedľajšom Bowling & Cocktail Bare vám určite namiešajú obľúbený drink, ktorý bude slúžiť ako dobrý warm up. Brány Bowling Dance Clubu v Leviciach sa tradične otvoria o 22. hodine. Ak budete medzi prvými 200 návštevníkmi, dostanete od nás uvítací balíček v podobe kvalitnej hudby zadarmo!

 


O úvodné performance sa postará nový rezident Addictive party. Mladík MARTIN MICHNIAK sa vracia, aby znovu predviedol svoje DJ-ské umenie. Presne polhodinu pred polnocou zaznie celým klubom nádherné intro. Svoje tretie performance na „Adiktívke“ si týmto introm odpáli známa tvár, DJ a producent v jednom, PIZZ@DOX. V našom spoločnom interview trochu naznačil, akým smerom sa bude jeho set uberať. Skvelá atmosféra Addictive party zamáva s každým a počuť budeme určite len ten najlepší sound.

Hlavný bod programu sa za pult postaví presne o jednej hodine. Mnohí z nás nemajú radi inšpekciu a kontrolu, ale táto bude stáť za to! Z Dublinu k nám priletí tornádo, ktoré sa pokúsi preveriť základy celého klubu. BRYAN KEARNEY je headliner aprílovej noci, ktorý všetkým ponúkne jedinečný dvojhodinový zákusok. Tento írsky producent a DJ sa už na vás nesmierne teší a pripravuje si otestovať aj nové tracky a remixy. Posledný pán na holenie bude nová tvár Addictive party. Svoju premiéru si na stage-i „Bowlingu“ si odkrúti "Stredoslovák" PAULO MEWINI. Jeho dynamický set z vás vyžmýka posledné kvapky potu!

Addictive party 9.4.2011: last info + line up, foto: Rocket


Line up:
22:00 – 23:30: Martin Michniak
23:30 – 01:00: Pizz@dox
01:00 – 03:00: Bryan Kearney
03:00 – 04:30: Paulo Mewini


Tešiť sa už teraz môžete na pôvabné gogo tanečnice Grupo Caliente a obľúbený priestor VIP „clubbing“ ROOM. Vlastný bar, chutné občerstvenie v podobe cateringu, welcome drink pre každého a neodmysliteľné fotenie s hlavnou hviezdou večera. Aj toto všetko ponúkajú staré-známe VIP priestory. Deadline rezervácie je do dnešnej polnoci, tak neváhajte! Rezervácie posielajte mailom na (Meno a počet VIP miest)



Na záver ešte naše "užitočné" GPS - tu nájdete presné informácie ako sa dostať do klubu

Party Info:
09.04.2011 Addictive party presents
Bryan Kearney /Ireland/

Pizz@dox
Martin Michniak
Paulo Mewini
Normal ticket: 4 € do 23:00/ 4,9 € po 23:00
Facebook Fan Page
Event Addictive party na Facebooku

zdroj Rocket

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre