04202024sob

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

V Tekovskom múzeu v Leviciach sa môžete dozvedieť zaujímavosti zo zákulisia múzejnej praxe

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 27. marca 2023 - V Tekovskom múzeu v Leviciach sa môžete dozvedieť zaujímavosti zo zákulisia múzejnej praxe v rámci prednášky s názvom "Za zatvorenými dverami". Ako informuje samostatný odborný pracovník - historik Tekovského múzea v Leviciach Nikola Mihálová, prednáška sa bude konať dňa 25. apríla o 17:00 hod. v koncertnej sále múzea v Kapitánskej budove múzea.

V Tekovskom múzeu v Leviciach sa môžete dozvedieť zaujímavosti zo zákulisia múzejnej praxe

Podľa jej ďalších slov sa na prednáške dozviete zaujímavosti zo zákulisia múzejnej praxe ako, čo je depozitár či ako múzejníci ochraňujú a uchovávajú zbierky. "Taktiež sa dozviete, ako sa depozitár rekonštruoval a aký je jeho režim a na záver sa pozrieme aj za zatvorené dvere, kde sa návštevníci bežne nedostanú," dodala Nikola Mihálová, ktorá bude celou akciou sprevádzať.

Vstup na prednášku je zdarma.

Rekonštrukciu a ochranu historického depozitára v rokoch 2020 – 2021 z verejných zdrojov podporili Fond na podporu umenia a Nitriansky samosprávny kraj. Fond na podporu umenia je hlavným partnerom projektov.

zdroj a foto: Tekovské múzeum v Leviciach

Pozrite si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Pozrite si aj video reportáže, v ktorých predstavujeme jednotlivé časti Tekovského múzea v Leviciach:

Práca prírodovedcov múzea:

Konzervátorská dielňa

Stredoveké mince z Pukanca

Farmaceutická expozícia

Sprievodca odbornej činnosti historika

Z entomologického depozitára

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre