04252024štv

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Táborák fest č. 6 v Leviciach napokon predsalen bude

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. septembra 2021 - Táborák fest č. 6 v Leviciach dňa 25. septembra o 17:00 hod. v hradnom parku napokon zorganizujú. Dňa 17. septembra sme na základe informácie Levickej informačnej agentúry (LIA) informovali o zrušení tohto podujatia z dôvodu zhoršujúcej sa epidemickej situácie, no situácia sa napokon zmenila.

Táborák fest č. 6 v Leviciach napokon predsalen bude

Nová riaditeľka Mestského kultúrneho strediska (MsKS) v Leviciach Ria Mészárošová organizáciu podujatia na sociálnej sieti potvrdila. "Áno, snažíme sa, aby bol. Po dlhšej konzultácii s RÚVZ sme sa dohodli. Nie je jednoduché vyznať sa v pravidlách, ktoré sú nastavené. Snažím sa chápať celú situáciu aj zo strany umelca, ktorý chce hrať, ukázať kus svojho umenia, ale vnímam to už aj ako organizátor, ktorý má povinnosti a zodpovednosť za podujatie. Žijeme prazvláštne časy. Buďme k sebe tolerantní a hľadajme riešenia. Verím, že Táborák bude skvelou bodkou za krásnym letom. Verím, že nebude bodkou za kultúrnymi podujatiami," vyjadrila sa Ria Mészárošová, ktorá dodala. "Pôjdeme presne podľa kultúrneho covid automatu. Teda hromadné podujatie s kultúrnym charakterom. V zóne I.stupeň ohrozenia."

Čo sa týka koncertu Thesaurus Musicum, je to podľa nej komplikovanejšie. "Predovšetkým je v interiéri. Sme s umelcami v komunikácii a určite ich v našom meste, len v inom čase, predstavíme," povedala riaditeľka MsKS Levice.

Vystúpia: Dynastia, Tornádo Lue, Horkýže Slíže, Popollnica

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Táborák fest č. 6 v Leviciach napokon predsalen bude

Začiatok je o 17:00 hod. a vstup je voľný. Park bude otvorený už od 16:00 hod.

Na Táborák fest si môžete doniesť deky na sedenie, kapacita podujatia je 500 osôb.

Táborák fest sa uskutoční v režime OTP. Rúška sú povinné počas celého podujatia. Bude zabezpečené antigénové mobilné odberové miesto (MOM) spoplatnené sumou 5 EUR.

Viac na www.taborakfest.sk.

zdroj a foto: LIA

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre