04242024str

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Levická formácia SPRAVNYTAH súčasťou najväčšej hip-hopovej halovej akcie na Slovensku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Posledný októbrový týždeň bude jednoznačne patriť Nitre. Výstavisko Agrokomplex Hala sa nepochybne otrasie v základoch, pretože už 27. októbra sa uskutoční najväčšia hip-hopová halová akcia na Slovensku s názvom We Love HIP HOP.

Levická formácia SPRAVNYTAH súčasťou najväčšej hip-hopovej halovej akcie na Slovensku

Na tomto jedinečnom podujatí vystúpia stálice ako Kontrafakt(Rytmus, Ego), Majk Spirit a H16, Kali & Peter Pann.

Mesto Levice môže tešiť skutočnosť, že tu bude mať svojho zástupcu, a to v podobe hip hopovej skupiny SPRAVNYTAH, ktorá už nejaký ten čas pôsobí v slovenkých rapových vodách a má za sebou desiatky koncertov po boku takých mien ako Ego, Separ a DMS, Moja reč, Dj Wich, Majk Spirit, Marpo atď.

Levická formácia SPRAVNYTAH súčasťou najväčšej hip-hopovej halovej akcie na Slovensku

Formácia SPRAVNYTAH vznikla ešte v roku 2014, no ako prezradili chalani, hudbe a textom sa celkovo venujú už približne 7 rokov. Momentálne nové skladby vznikajú v Štúdiu Laboratory u Petra Panna v Bratislave, ktorý je dvorný Dj a producent KALIho. Nedávno sa im objavili videoklipy na YouTube kanáli RUKA HORE, čo takisto nie je u väčšiny fanúšikov tohto hudobného žánru neznámy pojem.

Predpredaj je spustený už pár dní a 1. aj 2. vlna lístkov sa už stihla vypredať.

Momentálne je v predaji posledná vlna lístkov, ktoré môžeš kúpiť v sieti Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/Event/We_love_HIP_HOP

K dispozícii sú tiež VIP lístky, ktoré ti zaručia vlastný priestor pod pódiom, vlastný bar bez čakania, možnosť stretnutia s interpretmi a vlastné sedenie. Je tu však obmedzená kapacita kvôli väčšiemu komfortu!

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre