04192024pia

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Dni mesta Levice 2015 sú tu! - program

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dni mesta Levice 2015 sú tu! - program podujatíMesto Levice Vás srdečne pozýva na Dni mesta Levice, ktoré sa budú konať v dňoch 16. - 23. mája 2015.
Pre návštevníkov sú pripravené rôzne podujatia, kde si vyberie naozaj každý podľa svojej chuti.

V sobotu začína Noc múzeí a galérií v Tekovskom múzeu, kde je pripravený celodenný program pre malých aj veľkých. Priaznivci lahodného vína počas Putovania za vínom môžu ochutnať vyše 150 druhov vín od miestnych vinárov. V stredu je pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o veci verejné a chceli by sa aktívne podieľať na prerozdelení mestského rozpočtu, pripravená prezentácia a diskusia na tému Participatívny rozpočet. Kontakt Cafe pripravilo diskusie s Danielom Pastirčákom a Štefanom Hríbom. Svoje umelecké a športové aktivity ukážu verejnosti mladí ľudia z Jungle Gymu a Zoo Crew. V piatok sa pokúsime aj o rekord! Koľko ľudí vydrží počas 1 minúty v drepe? Za krásami hviezdnej oblohy záujemcov zavedie Tekovská hvezdáreň. Pre milovníkov výtvarného umenia a fotografie pripravilo Regionálne osvetové stredisko, Stredná umelecká škola Ladislava Bielika a Kaviareň Na kus reči výstavy obrazov a fotografií. Okrem toho návštevníkov čaká veľa kultúrnych podujatí - koncerty, divadelné predstavenia, tanečné vystúpenia, premietanie filmov, ktoré pripravilo Mestské kultúrne stredisko. V Reštaurácii Biela hus ochutnajte regionálne špeciality a v KontaktCafe si nenechajte ujsť kávové umenie majstra Slovenska v baristike. Pokrstíme aj novú knihu p. Csabu Tolnaia "Levice sa starých fotografiách" a Levický okrášľovací spolok zasadí nový strom za pomníkom na námestí (v piatok o 16,30 h ).
A samozrejme nebude chýbať jarmok, kolotoče, remeselníci, stánky s pivom, lokšami, medovníkmi a inými dobrotami.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Viac o podujatiach tu:

Dni mesta Levice 2015 - kompletný program

NOC MÚZEÍ A GALÉRIÍ 2015

LEVICKÉ PUTOVANIE ZA VÍNOM - Terroir TEKOV

TÝŽDEŇ V MÚZEU 2015 - Levice

(Ne) zmyselné utrpenie - diskusia s Danielom Pastirčákom

Slovenský rekord v drepe

Štefan Hríb v Leviciach

 

Dni mesta Levice pripravili: Mesto Levice, Mestské kultúrne stredisko Levice
Spoluorganizátori podujatí: Tekovské múzeum Levice, Tekovská hvezdáreň Levice, OZ Terroir Tekov, OZ Jungle Gym, ZOO Crew, Materské a Základné školy v Leviciach, Regionálne osvetové stredisko, Stredná umelecká škola Ladislava Bielika, ÚS SČK v Leviciach, Kaviareň Na kus reči, KontakCafe, Reštaurácia Biela Hus, OZ Utopia

Tešíme sa na Vás!

POZRITE SI AJ:

Jarmok v Erku - súťaž o vstupenky!

Dni fotografie 2015

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre