04202024sob

Súťaže v Leviciach a okolí

MADUAR - jedna z najúspešnejších kapiel česko-slovenskej hudobnej scény 90. rokov v Leviciach! + súťaž

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 14. októbra 2015 - Členovia skupiny Maduar a ich hostia sa na novembrové koncerty zbehnú z celého sveta. Jedna z najúspešnejších kapiel česko-slovenskej hudobnej scény 90. rokov MADUAR (11 #1 hitov, Skupina roka podľa ZAI, 2 Platinové a 3 Zlaté platne za predaj, Strieborný Slávik, ocenenia za Skladbu roka, Videoklip roka, či Album roka) vyráža na narodeninové videoturné po Slovensku v jedinečnej zostave. Fanúšikovia skupiny sa môžu tešiť na najväčšie hity Maduaru sprevádzané na mieru šitou videoprojekciou.

MADUAR - jedna z najúspešnejších kapiel česko-slovenskej hudobnej scény 90. rokov v Leviciach! + súťaž

S blížiacim sa novembrovým videoturné skupiny Maduar a jej hostí vrcholia aj organizačné prípravy koncertov vrátane zabezpečenia dopravy účinkujúcich na miesta konania, ktorá je v tomto prípade mimoriadne zaujímavá. Bratia Matyinkovci a ich hostia sa budú totiž na Slovensko zbiehať až z 5 rôznych krajín.

Výučba Anglického a Španielkého jazyka v Leviciach - jazyková škola ACADEMIA OLÉ
Kým Juraj Matyinko je už v dejisku prvého koncertu – v Rimavskej Sobote – a dohliada na prípravy turné, tak jeho brat Ladislav priletí na Slovensko až z amerického Miami, kde dohliada na chod ich spoločnej cestovnej agentúry. Medzištátne presuny čakajú aj ich hostí. Bývalá speváčka kapely, Švédka so slovenskými koreňmi, Anna-Katarína Schatzl priletí priamo zo Štokholmu, ďalší ex-člen Maduaru Erik Aresta, známy ako MC Erik, docestuje z Prahy a dlhoročná externá vokalistka kapely Cathy Dvořáková, ktorá je celoročne na cestách, sa len pred pár dňami vrátila zo zámorskej plavby a na turné dorazí z rakúskej Viedne. Jediným hosťom, ktorý pôsobí na Slovensku a bude to mať teda len “na skok” je ďalšia dlhoročná spolupracovníčka Maduaru, speváčka Ivanka Poláčková, ktorá na koncerty pocestuje z Pezinka.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach

MADUAR - jedna z najúspešnejších kapiel česko-slovenskej hudobnej scény 90. rokov v Leviciach! + súťaž


Pevne veríme, že aj napriek viacerým veľkým cestovným presunom sa všetkým zúčastneným podarí šťastne doraziť na Slovensko, aby mohli 9. novembra v Rimavskej Sobote odštartovať šnúru 9 koncertov pri príležitosti blížiacich sa 30. narodenín skupiny. Fanúšikovia 90. rokov sa už teraz môžu tešiť na najväčšie hity Maduaru (Hafanana, Do It, Anjel, Mystic Party, Space, Prosba, La Chita, Every Man ...) sprevádzané na mieru šitou videoprojekciou.

V Leviciach sa MADUAR predstaví v utorok 17.11.2015 o 19:00 hod. v kinosále CK Junior.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...
Vstupenky sú dostupné cez Predpredaj.sk alebo na predajných miestach, cena vstupenky je 8 Eur.
Na levický koncert je možné si vstupenky zakúpiť v Levickej informačnej agentúre na Ul. Ľ. Štúra 3 (oproti Diturii), mobil: 0903 237 037, tel./fax: 036/6318 037, e-mail:

Viac aj na www.maduar.com

Video upútavka na videoturné Maduar & hostia - pri príležitosti 30. narodením skupiny

 

SÚŤAŽ o 1x2 vstupenky na koncert skupiny MADUAR v Leviciach!

Ako sa súťaže zúčastniť?

K súťaži sme na našej Facebook stránke Leviceonline.sk umiestnili plagát koncertu skupiny MADUAR v Leviciach. Vašou úlohou pre účasť v súťaži je:

1. ZDIEĽAŤ tento plagát;

2. priamo pod plagát do komentárov napísať aspoň 3 skladby skupiny MADUAR.

MADUAR - jedna z najúspešnejších kapiel česko-slovenskej hudobnej scény 90. rokov v Leviciach! + súťaž
Nie ste na Facebook-u a chcete súťažiť? Stačí, keď priamo pod tento článok pridáte do komentárov 3 skladby skupiny MADUAR.

Do kedy sa súťaží?

Súťaž o 1x2 vstupenku na koncert skupiny Maduar v Leviciach trvá do 14.11.2015 do 22:00 hod. Dňa 15.11.2015 vylosujeme 1 výhercu, ktorý získa 2 vstupenky. 

Meno výhercu uverejníme na FB Leviceonline.sk. Výhercu budeme kontaktovať priamo na Facebook-u, alebo cez e-mail. Výherca si vstupenky bude môcť prevziať priamo v pokladni podujatia. Meno výhercu bude uvedené na Guest liste. 

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre